Ενημερωτική εκδήλωση για το ασφαλές διαδίκτυο από το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου (+vd)

Τετάρτη, 8 Μαΐου 2019 20:54
ΦΩΤΟ: ALEX*F IMAGES.

Το απόγευμα της Τετάρτης 8 Μαΐου 2019 πραγματοποιήθηκε στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο ενημερωτική εκδήλωση με βασικό θέμα την ασφαλή περιήγηση στο Διαδίκτυο. Βασικός ομιλητής της συγκεκριμένης εκδήλωσης με θέμα: «Ασφάλεια στο διαδίκτυο» ήταν ο κ. Γιώργος Κορμάς, Υπεύθυνος της Γραμμής Βοήθειας Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου, Help-line.gr.

ΦΩΤΟ: ALEX*F IMAGES.

Το περιεχόμενο των όσων ειπώθηκαν από τον κεντρικό ομιλητή στη συγκεκριμένη ενημερωτική εκδήλωση την οποία διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου Τρίπολης, ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρον. Ο κ. Κορμάς έκανε αναφορά στην «σκληρή» Ελληνική πραγματικότητα των στατιστικών που θέλουν τα παιδιά σήμερα να σερφάρουν στο διαδίκτυο με μεγάλη έκθεση σε κινδύνους. Οι στατιστικές προβλημάτισαν το κοινό που στην πλειοψηφία του αποτελούνταν από γονείς.ΦΩΤΟ: ALEX*F IMAGES.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης παράλληλα δόθηκαν πολύτιμες συμβουλές για το πώς οι γονείς μπορούν να βοηθήσουν την ασφαλέστερη περιήγηση των παιδιών τους στο διαδίκτυο και κυρίως το πώς μπορούν να αποτρέψουν τα παιδιά τους από κινδύνους που κρύβονται πίσω από την άσκοπη ή μη σωστή χρήση του internet.

ΦΩΤΟ: ALEX*F IMAGES.

Ενθαρρυντικό ήταν και το γεγονός ότι πέρα από γονείς παρουσία στην εκδήλωση έδωσαν και μαθητές που παρακολούθησαν τη συγκεκριμένη ενημερωτική εκδήλωση.