Ενωτικός ο Κοτσιάνης στη ΔΡΤ 91,5 – Την Κυριακή ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ (vid)

Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου 2021 14:47

Ο Αλέκος Κοτσιάνης αποκαλύπτει το ποιοι ήταν για εκείνον οι δυο καλύτεροι Δήμαρχοι που πέρασαν από τον Δήμο Τρίπολης…

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Μανιατάκο μίλησε το πρωί της Τετάρτης (01/12) ο πρώην Δήμαρχος Τρίπολης Αλέκος Κοτσιάνης.Ο κ.Κοτσιάνης μιλώντας για τις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ για την ανάδειξη νέου αρχηγού ανέφερε μεταξύ άλλων: “Η μάχη είναι καθοριστική για το πολιτικό γίγνεσθαι της χώρας μας και για το μέλλον της πατρίδας μας. Χρειάζεται μια παράταξη μεταξύ της Δεξιάς και της Αριστεράς για να υπάρχει μια ισορροπία”, ενώ πρόσθεσε, πως πρέπει να γίνει μια μεγάλη σοσιαλδημοκρατική παράταξη, που θα βοηθήσει την χώρα και την κοινωνία να φύγει από τα μνημόνια.

Παράλληλα τόνισε, πως το ζητούμενο είναι η ενότητα στο ΚΙΝΑΛ την επόμενη ημέρα, ενώ ανέφερε, πως καλώς δεν συμμετείχε ο Γιώργος Παπανδρέου στο debate που έγινε.

“Ο Παπανδρέου ήταν ειλικρινέστατος, διότι είπε λεφτά υπάρχουν εάν και εφόσον χτυπηθεί η φοροδιαφυγή, γίνει η ΔΙΑΥΓΕΙΑ, γίνει η ηλεκτρονική συνταγογράφηση κ.α”, δήλωσε στην συνέχεια, ενώ πρόσθεσε, πως ήταν ο μόνος που δεν είπε ψέματα.

Ακόμα ο κ.Κοτσιάνης μίλησε για τις “κοκορομαχίες” ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ, για την προσπάθεια να στηθεί εκ νέου το μεγάλο οικοδόμημα της σοσιαλδημοκατίας, αλλά και για την Φώφη Γεννηματά και τα όσα του είπε στην τελευταία της συνάντηση. “Την στεναχώρησαν. Ήταν να αποχωρήσει πολύ νωρίτερα, αλλά μέχρι τελευταία στιγμή ήθελε να πεθάνει όρθια”, τόνισε χαρακτηριστικά.

“Εμάς μας ενδιαφέρει να αναγεννηθεί μια κεντρώα δημοκρατική παράταξη. Όλοι έχουν να προσφέρουν”, δήλωσε αμέσως μετά, ενώ μίλησε και για το πως θα πρέπει να γίνει η διάρθρωση των ελληνικών κομμάτων.

Τέλος έστειλε το δικό του μήνυμα για τις εκλογές της Κυριακής, ενώ απαντώντας σε ερώτημα σχετικά με το ποιοι ήταν οι δυο καλύτεροι Δήμαρχοι του Δήμου Τρίπολης τα τελευταία είκοσι χρόνια, δήλωσε μεταξύ άλλων: “Να είμαστε ξεκάθαροι. Εγώ μπορώ να σχολιάσω από το ’98 και μετά και θα μιλήσω σεμνα και ταπεινά και καταλαβαίνετε το χιούμορ. Ο καλύτερος ήμουν εγώ. Ακόμα και ο Δημοσθένης Σωτηρόπουλος ήταν αποτελεσματικός, στην κατεύθυνση του. Αυτό είναι και μια απάντησε σε αυτούς που λένε οι νέοι και οι παλιοί. Οι νέοι έχουν την φρεσκάδα, οι παλιοί την εμπειρία”.

Δείτε τα όσα είπε: