Ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας αστυνομικών στην Κόρινθο

Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2013 05:18

Σε ένστολη διαμαρτυρία στο ΥΦΕΚΑ Κορίνθου θα συμμετάσχουν, τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, οι αστυνομικοί της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Αρκαδίας. Σε σχετική ανακοίνωσή της, η Ένωση αναφέρει τα εξής:«Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι

Ένα χρόνο μετά την έναρξη λειτουργίας της ΥΦΕΚΑ Κορίνθου και παρά τις συνεχείς παρεμβάσεις και διαμαρτυρίες μας προς τη φυσική και πολιτική ηγεσία για τα οξυμένα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί , μέχρι και σήμερα στα περισσότερα από αυτά δεν έχει δοθεί λύση.

Για το λόγο αυτό από τις Ενώσεις Περιφέρειας Πελοποννήσου και υπό την αιγίδα της ΠΟΑΣΥ αποφασίστηκε την 16-09-2013, ημέρα Δευτέρα, ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Κόρινθο (ΥΦΕΚΑ Κορίνθου).

Απαιτώντας:

  • Να σταματήσει η καθημερινή ενίσχυση της ΥΦΕΚΑ Κορίνθου με αστυνομική δύναμη των Αστυνομικών Διευθύνσεων Πελοποννήσου.
  • Να στελεχωθεί άμεσα με μόνιμο αστυνομικό προσωπικό από τους επιθυμούντες συναδέλφους πανελλαδικά.
  • Να εφαρμοστούν τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας που προβλέπονται από τη Νομοθεσία για το αστυνομικό προσωπικό και τους κρατούμενους.
  • Να δημιουργηθεί ειδικά φυλασσόμενος χώρος διαχείρισης για άτομα που χρήζουν ειδικής αντιμετώπισης (ψυχολογικά προβλήματα , κλπ) , ώστε αυτοί να μην μετακινούνται στα κρατητήρια των Αστυνομικών Διευθύνσεων.

Αναχώρηση από κτίριο της Α.Δ. Αρκαδίας την 09.00’ ώρα της 16-09-2013 (Δηλώσεις συμμετοχής στα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσής μας έως Σάββατο 14-09-2013)».

ΚΑΛΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΩΝ !!!