Ένταση στο Δημοτικό Συμβούλιο | “Ανακαλέστε όσα είπατε για παραλήρημα” ζήτησε ο Δήμαρχος από τον Ν. Τσιαμούλο

Τετάρτη, 4 Μαρτίου 2020 20:55

Η συζήτηση γύρω από τις εκδηλώσεις των Χριστουγέννων και της Αποκριάς εξελίχθηκε με μεγάλη ένταση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Αρχικά, ρώτησε ο κ. Τσιαμούλος την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κυρία Καρούντζου για τον απολογισμό των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων και αποφασίστηκε ότι σε επόμενο συμβούλιο θα γίνει αναλυτική συζήτηση.Μετά ρώτησε για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις και ο Δήμαρχος απάντησε συνολικά .. «Δείτε τις δηλώσεις του τουριστικού οργανισμού πως δούλεψαν οι επιχειρήσεις τα Χριστούγεννα. Ο καθένας δεν θα λέει ότι θέλει χωρίς να έχει στοιχεία. Φτιάσαμε στη Σαρακοστή για να ρωτήσετε για τα Χριστούγεννα.

Η πόλη και τα μαγαζιά ήταν γεμάτα όλο το τετραήμερο της Αποκριάς, παρά το γεγονός ότι ακυρώθηκαν οι εκδηλώσεις. Η πόλη έσφυζε από κόσμο. Θυμάμαι αντίστοιχα τριήμερα και οι Τριπολιτσιώτες να είναι στην Καλαμάτα και στο Άστρος. Είδα πολύ κόσμο και στα χωριά.»

Στο σημείο εκείνο, ο Νίκος Τσιαμούλος είπε ότι ο Δήμαρχος εκνευρίζεται και παραληρεί, με αποτέλεσμα να εκραγεί ο κ. Τζιούμης.

ΤΖΙΟΥΜΗΣ – Πάρτε πίσω την έκφραση. Δεν δέχομαι προσβολές από εσάς.

ΤΣΙΑΜΟΥΛΟΣ – Δεν σας προσβάλω, την πραγματικότητα λέω.

ΤΖΙΟΥΜΗΣ – Να μάθετε να μην είστε αμετροεπής. Φροντίστε να κρατάτε το επίπεδο συζήτησης. Δεν θα μου ξαναπείτε ότι παραληρώ. Να ανακαλέσει. Μυαλό δεν βάζει ο κ. Τσιαμούλος. Του κάνουν μήνυση και μετά βάζει την ουρά στα σκέλια και κάνει δηλώσεις μετανοίας. Το έχει κάνει επανειλημμένα.

ΤΣΙΑΜΟΥΛΟΣ – Δεν σας πρόσβαλα.

Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γεωργία Παναγοπούλου ζήτησε να ανακαλέσει ο κ. Τσιαμούλος διότι το θεωρεί ύβρις. Ο κ. Τσιαμούλος δεν θέλησε να πάρει πίσω τίποτα, θεωρώντας ότι δεν έχει προσβάλλει κανέναν.