Εντυπωσίασε ο παπά-Νικόλας από τη Βυτίνα στο δείπνο-γλέντι για την Αγ.Κυριακή (vid,ph)

Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2016 18:09

Το τραγούδι που αφιέρωσε ο Μητροπολίτης κ.Ιερεμίας στον «συνάδελφο» του Μητροπολίτη Κορίνθου κ.Διονύσιο

Μετά τον εσπερινό και τη λιτάνευση της εικόνας της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Κυριακής και του ιερού λειψάνου του Αγίου Νεκταρίου στη Δημητσάνα, ακολούθησε δείπνο προς τιμήν των παρευρισκομένων στο «κτήμα Καζάκου» στην Καρκαλού.Εκεί ο παπά-Νικόλας, ιερέας και ψάλτης ενίοτε στον Ιερό Ναό Αγίου Τρύφωνα Βυτίνας, πήρε το βιολί του και εντυπωσίασε τους παριστάμενους με τα δημοτικά τραγούδια που είπε.

Το κέφι άναψε και πολλοί ήταν αυτοί που χόρεψαν ενώ ο Μητροπολίτης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ.Ιερεμίας αφιέρωσε στον προσκεκλημένο Μητροπολίτη Κορίνθου κ.Διονύσιο το τραγούδι «Μαντίλι Καλαματιανό» που τραγούδησε και πάλι ο παπα- Νικόλας.

Στο δείπνο το «παρών» έδωσε και ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας που, αν και κατέβαλλε αρκετές προσπάθειες, δεν κατάφερε να «σηκώσει» για χορό τους Μητροπολίτες που απόλαυσαν καθήμενοι τη μουσική και το τραγούδι.

Δείτε φωτογραφικό υλικό και βίντεο από την κάμερα της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης 91,5 που βρέθηκε στις θρησκευτικές εκδηλώσεις και στο δείπνο που ακολούθησε.