Εντυπωσιασμένοι Ρουμάνοι δημοσιογράφοι από την Περιφέρεια Πελοποννήσου (vid,ph)

Δευτέρα, 7 Μαΐου 2018 13:34

Αεροπορική σύνδεση Βουκουρέστι-Καλαμάτα-Μύκονος με τον εθνικό αερομεταφορέα της Ρουμανίας, από Ιούνιο έως Σεπτέμβριο

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα μοναστήρια της Περιφέρειας ΠελοποννήσουΤριάντα δημοσιογράφοι από το Εθνικό κανάλι της Ρουμανίας και ταξιδιωτικά διαδικτυακά και όχι μόνο μέσα μαζικής ενημέρωσης, βρίσκονται, στο πλαίσιο press trip, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Μία αποστολή που διοργάνωσε η Περιφέρεια Πελοποννήσου με τον ΕΟΤ Ρουμανίας.

Οι τριάντα δημοσιογράφοι, το πρωί της Δευτέρας 7 Μάη, βρέθηκαν στην Τρίπολη και στα γραφεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου, όπου τους υποδέχθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Ντίνα Νικολάκου.

Οι δημοσιογράφοι, τουριστικοί συντάκτες και bloggers. θα παραμείνουν μέχρι και την Πέμπτη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και ήδη έχουν επισκεφτεί αρκετά μέρη της Πελοποννήσου και έχουν μείνει, όπως ανέφεραν, ενθουσιασμένοι από τις ομορφιές του τόπου μας.

Σήμερα θα επισκεφτούν μεταξύ άλλων και τα Σπήλαια Κάψια στην Αρκαδία. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τους Ρουμάνους, υπάρχει για τα μοναστήρια της Περιφέρειας και τον θρησκευτικό τουρισμό και ήδη έχουν γίνει κινήσεις προς αυτήν την κατεύθυνση.

Να τονίσουμε πως, όπως ανακοίνωσε, η κα.Νικολάκου από Ιούνιο μέχρι Σεπτέμβριο θα υπάρχει απευθείας αεροπορική σύνδεση του Βουκουρεστίου με την Καλαμάτα αλλά και τη Μύκονο κάτι που προσδίδει υπεραξία στην εν λόγω σύνδεση.

Η κα.Νικολάκου επεσήμανε πως οι προσπάθειές τους για την προβολή του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας δεν σταματούν αλλά θα συνεχιστούν πιο εντατικά και τα αποτελέσματα της προσπάθειας που καταβάλλεται έχουν γίνει εμφανή και έχουν αποδώσει καρπούς, παρά την κριτική που δέχονται.

Δείτε φωτογραφικό υλικό και βίντεο με την υποδοχή των 30 Ρουμάνων Δημοσιογράφων στην Τρίπολη και τις δηλώσεις της κας.Νικολάκου.

Ρουμάνοι δημοσιογράφοι στην Περιφέρεια Πελοποννήσου