Εντυπωσιάζουν με τα περίπτερά τους οι αρκαδικές επιχειρήσεις στην ’’Κορινθία 2016’’ (vid)

Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2016 10:32

Περισσότερες από 190 επιχειρήσεις συμμετέχουν στην 7η γενική έκθεση ‘’Κορινθία 2016’’ και στέλνουν πραγματικά μήνυμα αισιοδοξίας στην εποχή που ζούμε με την βαθιά οικονομική κρίση, που ταλαιπωρεί τον επιχειρηματικό κόσμο.

Μεταξύ των εκθετών είναι και αρκετοί αρκάδες επιχειρηματίες, που συμμετέχουν στην έκθεση και οι περισσότεροι δηλώνουν ικανοποιημένοι από την συμμετοχή τους και από την μεγάλη επισκεψημότητα που έχει η έκθεση.Η web tv της Δημοτικής επισκεπτόμενη την έκθεση εστίασε στα ‘’αρκαδικά’’ περίπτερα και στο βίντεο που ακολουθεί θα ακούσετε τι λένε οι επιχειρηματίες , για την έκθεση, την οικονομική συγκυρία και πως ανταπεξέρχονται στις υποχρεώσεις τους.

Παράλληλα παρουσιάζουν τα προϊόντα τους και δηλώνουν απόλυτα ικανοποιημένοι για την συνεργασία των Επιμελητηρίων της Πελοποννήσου που φέρνει την δημιουργία μιας μεγάλης έκθεσης τον επόμενο μήνα στην ΒΙΠΕ Τρίπολης.

Επιπλέον συναντήσαμε και μιλήσαμε με έναν Πελοποννήσιο επιχειρηματία, που έχει ανοίξει τα φτερά της επιχείρησής του στο εξωτερικό, δημιουργώντας κι εκεί εργοστάσιο παραγωγής και έχουν ενδιαφέρον οι απαντήσεις που δίνει στα ερωτήματά μας.

Ρεπορτάζ: Δ.Μ
Κάμερα-Μοντάζ: Α.Κ