Επαναφορά του θέματος με τα σβηστά φώτα στους κόμβους της Αρκαδίας στο ΠεΣυ Πελ/σου (vid)

Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021 21:19

Δεκατρείς μήνες μετά, ο τέως Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας-Περιφερειακός Σύμβουλος Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας, στο πλαίσιο των εκτός ημερήσιας διάταξης θεμάτων, κατά τη διάρκεια της κατεπείγουσας-αναβληθείσας συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, επανέφερε το πρόβλημα με τα σβηστά φώτα στους κόμβους της Αρκαδίας.

Μεταξύ άλλων είπε πως υπάρχουν πολλοί κατεστραμμένοι ιστοί και φώτα σβηστά σε επικίνδυνους κόμβους και μάλιστα σε μία περίοδο δύσκολη λόγω των καιρικών συνθηκών και λόγω του Χειμώνα που έρχεται και η ορατότητα είναι περιορισμένη. Επίσης δεν είναι καλό και από άποψη αισθητική να είναι σβηστά τα φώτα, σε περιοχές ορεινές που έχουν τουρισμό.Ζήτησε λοιπόν η περιφερειακή αρχή να κοιτάξει το θέμα και να λύσει το πρόβλημα, όταν μάλιστα είχε και στο παρελθόν κάνει την ίδια παρέμβαση .

Ο κ. Νίκας ανέφερε πως με το έργο των led θα ενισχυθεί ο φωτισμός στο οδικό δίκτυο της Πελοποννήσου, ενώ ζήτησε από τον κ. Λαμπρόπουλο να κοιτάξει το θέμα και να γίνει καταγραφή των προβλημάτων που υπάρχουν στους κόμβους της Αρκαδίας και μέχρι τα Χριστούγεννα να έχει γίνει αποκατάσταση των ζημιών που υπάρχουν.

Δείτε στο βίντεο την παρέμβαση που έγινε στην σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου (29 Νοεμβρίου) και την απάντηση του κ. Νίκα.

Δείτε το βίντεο με την αναφορά  του κ. Γιαννακούρα που είχε γίνει για το ίδιο θέμα στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, πριν 13 μήνες και συγκεκριμένα στις 14 Οκτωβρίου του 2020.