Επανέναρξη των πρωταθλημάτων υποδομών από την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ

Τετάρτη, 26 Μαΐου 2021 00:14

Η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ ανακοίνωσε ότι σταδιακά από τις 07/06 θα ξεκινήσουν από την αρχή με τη μορφή νοκ-άουτ τα πρωταθλήματος υποδομής και της Ένωσής μας (Έφηβοι – Νεάνιδες, Κορασίδες – Παίδες). Σκοπός σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να έχουν αναδειχθεί οι πρωταθλήτριες ομάδες των Ενώσεων οι οποίες μέσα από τη ημιτελική φάση, θα διεκδικήσουν πρόκριση στις τελικές φάσεις των Πανελληνίων πρωταθλημάτων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ:«Σας γνωρίζουμε ότι, σύμφωνα με την από 8/05/2021, απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, οι αγωνιστικές υποχρεώσεις, των ηλικιακών κατηγοριών Εφήβων-Νεανίδων-Παίδων –Κορασίδων, μπορούν να ξεκινήσουν από 7/6/2021.

Προκειμένου λοιπόν ν΄ αναδείξουμε τους κατά κατηγορία Πρωταθλητές μας, η Ένωσή μας προγραμματίζει τη διεξαγωγή των παραπάνω Πρωταθλημάτων, ως εξής:

• Πρωταθλήματα Παίδων και Κορασίδων από 07/06/2021.
• Πρωταθλήματα Εφήβων και Νεανίδων από 23/06/2021.

– Λόγω του περιορισμένου χρόνου διεξαγωγής των Τελικών Φάσεων των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων, Παίδων – Εφήβων – Κορασίδων – Νεανίδων, (ενώ εκκρεμεί η ημερομηνία προετοιμασίας των Εθνικών ομάδων των αντίστοιχων κατηγοριών), οι μέχρι σήμερα τελεσθέντες αγώνες, δεν λαμβάνονται υπόψη.

– Τα παραπάνω Πρωταθλήματα θα διεξαχθούν με αγώνες κατάταξης ΝΟΚ-ΑΟΥΤ, μετά από κλήρωση.

– Οι πρώτοι αγώνες κατάταξης, θα διεξαχθούν μεταξύ όμορων ομάδων, των Νομών της Ένωσής μας.».