Επεκτείνει τις συνεργασίες της η Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης (ήχος, ph)

Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου 2017 18:18

Στις εγκαταστάσεις της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης 91.5 βρέθηκαν σήμερα η πρόεδρος του Επικοινωνία 94 fm & Γραμματέας Δ.Σ Ηρακλείου Αττικής, Μαίρη Αρώνη και ο Διευθυντής προγράμματος του Cosmos fm 91.5 της Νέας Υόρκης, Πάνος Σατζόγλου, προκειμένου να συζητήσουν θέματα σχετικά με τα ραδιόφωνα και τους αρκάδες της Αττικής και της ομογένειας.

Οι δύο εκλεκτοί επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον πρόεδρο της Επιχείρησης, Τριαντάφυλλο Σωτηρόπουλο και με τους εργαζόμενους του σταθμού, ενώ αμέσως μετά επισκέφθηκαν το δήμαρχο Τρίπολης, Δημήτρη Παυλή και για αρκετή ώρα συζήτησαν μαζί του για διάφορα θέματα που αφορούν τον ομογενειακό ελληνισμό γενικότερα και την Αρκαδία ειδικότερα και όχι μόνο.Δυστυχώς, λόγω υποχρεωτικής παρουσίας της στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου Αττικής η κ. Αρώνη αποχώρησε, δεσμεύτηκε όμως ότι θα επανέλθει σύντομα στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης, στο πλαίσιο ευρύτερης συνεργασίας που έχουν αναπτύξει μεταξύ τους τον τελευταίο χρόνο οι δύο πλευρές.

Νωρίτερα, η Μαίρη Αρώνη και ο Πάνος Σατζόγλου, μαζί με τον πρόεδρο του ραδιοφώνου, Τριαντάφυλλο Σωτηρόπουλο, φιλοξενήθηκαν ζωντανά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τη συνάδελφο, Ντόρα Παπαϊωάννου. Ακούστε το ηχητικό:

Επικοινωνία 94 fm & Cosmos fm στη ΔΡΤ 91,5