Επερωτήσεις στο ΠεΣυ Πελοποννήσου της παράταξης “Νέα Πελοπόννησος”

Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020 16:07

Ενημέρωση για τις επερωτήσεις που κατέθεσε η παράταξη “Νέα Πελοπόννησος” με επικεφαλής τον τέως Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη. Οι επερωτήσεις αφορούν στη ζωντανή μετάδοση των συνεδριάσεων του Οργάνου και στα προβλήματα των νοσοκομείων Καλαμάτας- Κυπαρισσίας.

Δείτε αναλυτικά“ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ”

 

  • Επερώτηση του Πέτρου Τατούλη σχετικά με τις αναθέσεις για την  ζωντανή μετάδοση-βιντεοσκόπηση των συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Επερώτηση κατέθεσε ο Επικεφαλής της Παράταξης «Νέα Πελοπόννησος» κ. Πέτρος Τατούλης, στον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου σχετικά με τις απευθείας αναθέσεις από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου που αφορούν στη ζωντανή μετάδοση και βιντεοσκόπηση των συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Ο κ. Τατούλης ζητά  να ενημερωθούν τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου για τις συγκεκριμένες συμβάσεις, τις συμβατικές υποχρεώσεις των αναδόχων εταιρειών, κάνοντας ειδική αναφορά στις δηλώσεις του κ. Νίκα στο Περιφερειακό Συμβούλιο, σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα.

 

  • Επερώτηση Κωνσταντίνας Νικολάκου σχετικά με τα προβλήματα που έχουν προκύψει στην λειτουργία των Νοσοκομείων Καλαμάτας και Κυπαρισσίας.

Η Περιφερειακή Σύμβουλος της Παράταξης «Νέα Πελοπόννησος» κα. Νικολάκου, με δεδομένα τα πολλά προβλήματα που υπάρχουν στην λειτουργία των Νοσοκομείων Καλαμάτας και Κυπαρισσίας και κυρίως των προγραμματισμένων χειρουργείων στο Νοσοκομείο Καλαμάτας και την ανησυχία των πολιτών της Μεσσηνίας και των όμορων περιοχών, ερωτά την Περιφερειακή Αρχή,

τι πρωτοβουλίες έχει αναλάβει μέχρι σήμερα για την ανατροπή της υφιστάμενης κατάστασης;