Έπαιξαν ποδόσφαιρο για τον Ανδρόγεω Σαμψάκη! (ph, vd)

Κυριακή, 15 Απρίλιος 2018 23:46
ΦΩΤΟ: ALEX*F SPORT IMAGES.

Tο μεσημέρι της Κυριακής 15 Απριλίου 2018 στο Δημοτικό γήπεδο Φιλικών, στην Αρκαδική πρωτεύουσα, διεξήχθη ένας διαφορετικός ποδοσφαιρικός αγώνας με μεγάλη σημασία, όχι τόσο σε αγωνιστικό, όσο σε ηθικό επίπεδο.

Συγκεκριμένα, η ομάδα παλαίμαχων του ΑΓΩ Ανάκτηση αντιμετώπισε τους παλαίμαχους των Σταθερών Συγκοινωνιών Αττικής, σ’ έναν αγώνα αλληλεγγύης και συμπαράστασης για το νεαρό Έλληνα πρωταθλητή καταδύσεων, Ανδρόγεω Σαμψάκη.

Ο Σαμψάκης είναι αθλητής καταδύσεων με μεγάλες επιτυχίες σε διεθνές επίπεδο και μέλος της Εθνικής ομάδας, ο οποίος τον περασμένο Σεπτέμβριο, στο πλαίσιο προετοιμασίας,  είχε σοβαρό τραυματισμό, με αποτέλεσμα να δίνει μεγάλη «μάχη» προκειμένου να σταθεί ξανά στα πόδια του. Ο Έλληνας πρωταθλητής το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στην Τρίπολη και ειδικότερα στο Κέντρο Αποκτάστασης και Αποθεραπείας «Παλλάδιον».

Κεντρικό πρόσωπο λοιπόν το μεσημέρι της Κυριακής στο Δημοτικό γήπεδο Φιλικών, ήταν ο Έλληνας πρωταθλητής Ανδρόγεως Σαμψάκης, με τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να παίζουν γι’ αυτόν σε μια εκδήλωση αλληλεγγύης και στήριξης του αθλητή. Ο νεαρός Σαμψάκης μάλιστα, μεταφερόμενος με ασθενοφόρο από το ΚΑΑ «Παλλάδιον», βρέθηκε στο γήπεδο και παρακολούθησε την αναμέτρηση μαζί με δικούς τους ανθρώπους που βρίσκονταν στο πλευρό του.

Η αναμέτρηση διεξήχθη παρουσία αρκετών σημαντικών ονομάτων του παρελθόντος, όχι μόνο από το χώρο του τοπικού ποδοσφαίρου. Το αποτέλεσμα είχε μικρή σημασία για τις δύο ομάδες, αφού η ουσία ήταν η ένδειξη αλληλεγγύης και συμπαράστασης στον Ανδρόγεω Σαμψάκη, για γρήγορη αποκατάσταση της υγείας του και αντιμετώπιση της «περιπέτειάς» του, πολύ σύντομα!

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΑΝΔΡΟΓΕΩ ΣΑΜΨΑΚΗ