Επικοινωνία κ. Ανδριανού με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ για την προκαταβολή στους πληγέντες από τον παγετό του φετινού Ιανουαρίου

Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2022 16:36

Επικοινωνία του Βουλευτή Αργολίδας με τη Νέα Δημοκρατία κ. Γιάννη Ανδριανού με Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο πραγματοποιήθηκε με βασικό θέμα συζήτησης την προκαταβολή της αποζημίωσης των 300 ευρώ ανά στρέμμα σε δικαιούχους που δεν είχαν καταβάλει τα ασφάλιστρα και σύμφωνα με τον ίδιο τον Βουλευτή έγινε γνωστό ότι η προκαταβολή σε όσους εξοφλήσουν τα ασφάλιστρα θα καταβληθεί το συντομότερο δυνατό.

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός στα πλαίσια της συγκεκριμένης επικοινωνίας τοποθετήθηκε με δήλωσή του λέγοντας χαρακτηριστικά:«Επικοινώνησα σήμερα με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Λυκουρέντζο στον οποίο έθεσα το ζήτημα της προκαταβολής της αποζημίωσης των 300 ευρώ ανά στρέμμα στους πληγέντες από τον παγετό του Ιανουαρίου 2022 παραγωγούς οι οποίοι δεν είχαν καταβάλει τα ασφάλιστρα και τόνισα την πιεστική ανάγκη να επιλυθεί το ζήτημα. Ο κ. Λυκουρέντζος με διαβεβαίωσε ότι όσοι εξόφλησαν τις ασφαλιστικές τους εισφορές στον ΕΛΓΑ θα εισπράξουν την προκαταβολή το συντομότερο δυνατό, στην αμέσως επόμενη πληρωμή».