Εποικοδομητικές συσκέψεις στη Σπάρτη είχε ο Πέτρος Τατούλης

Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2018 16:58

Διαδοχικές συσκέψεις στη Σπάρτη, με το διοικητή του Νοσοκομείου κ. Σωτήρη Μπότσιο, το Διοικητή του ΚΕΕΜ Ταξίαρχο κ. Ιορδάνη Χατζηνικολάου και τις τεχνικές υπηρεσίες της ΠΕ Λακωνίας είχε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης την Τρίτη 23 Ιανουαρίου.

Ο Περιφερειάρχης ενημερώθηκε από το διοικητή του νοσοκομείου κ. Σωτήρη Μπότσιο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και τέθηκαν κοινά πλάνα συνεργασίας για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που υπάρχουν με στόχο να καταστεί πιο λειτουργική μονάδα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των Λακώνων.Με τον διοικητή του ΚΕΕΜ Ταξίαρχο κ. Ιορδάνη Χατζηνικολάου, ο Περιφερειάρχης συζήτησε για το κτίριο της Στρατιωτικής Λέσχης στη Σπάρτη και τις προοπτικές περαιτέρω λειτουργικής αναβάθμισης του.

Με τις τεχνικές υπηρεσίες, ο Περιφερειάρχης συζήτησε την πρόοδο των εκτελούμενων έργων στην Λακωνία και ζήτησε την επιτάχυνση δημοπράτησης των ώριμων έργων και την απόδοση τους στο κοινωνικό σύνολο.

Παρόντες στις συσκέψεις αυτές ήταν η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κα Ντία Τζανετέα, ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Ευάγγελος Βαλιώτης, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Ηλίας Στρατηγάκος, η Αντιδήμαρχος Ελαφονήσου ασκούσα καθήκοντα Δημάρχου κα Έφη Λιάρου, ο Αντιδήμαρχος Μονεμβασιάς κ. Κώστας Μαυρομιχάλης και οι περιφερειακοί σύμβουλοι Λακωνίας  κ.κ. Παναγιώτης Καρράς, Μπάμπης Σκούρος.