Επικράτηση στο φιλικό με Ναύπλιο 2017 ο Παναρκαδικός

Σάββατο, 31 Αυγούστου 2019 23:41

Τη νίκη απέναντι στην ομάδα του Ναυπλίου 2017 που θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο επίσης στη Γ’ Εθνική κατηγορίας κατάφερε να σημειώσει σ’ ένα ακόμη φιλικό ματς προετοιμασίας ο Παναρκαδικός το απόγευμα του Σαββάτου 31/08 στην Τρίπολη. Μια αναμέτρηση η οποία επέτρεψε στο προπονητικό επιτελείο των «πρασίνων» να βγάλουν νέα συμπεράσματα για την αγωνιστική ετοιμότητα της ομάδας εν’ όψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Η νίκη για την ομάδα του Παναρκαδικού ήρθε χάρη σε πλασέ του Γιουκούδη στο 34’, με τον κ. Θανάση Στάικο αυτό που ήθελε να πραγματοποιήσει για ακόμη μια φορά ήταν δοκιμές σε επίπεδο τακτικής, προσώπων (υπήρξαν νέα πρόσωπα και σχήματα) και δοκιμές σε κομμάτια του παιχνιδιού προκειμένου να διαπιστωθεί ο βαθμός αφομοίωσης από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Αγωνιστικά ο Παναρκαδικός έδειξε σε ένα ακόμη φιλικό ματς κάποια καλά στοιχεία (στην κυκλοφορία της μπάλας, στο ανασταλτικό κομμάτι και στην προσήλωση στα αγωνιστικά πλάνα), αλλά την ίδια δεν κρύφτηκαν οι αδυναμίες (όπως στη δημιουργία φάσεων προς την αντίπαλη εστία και σε κάποια κομμάτι στη δημιουργία παιχνιδιού).Αγωνιστικά στο παιχνίδι δεν προέκυψαν πολλές ουσιαστικές τελικές φάσεις από τις δύο ομάδες που φάνηκε να δουν έμφαση σε άλλα κομμάτια. Η συνέχεια για τον Παναρκαδικό πέρα από την πολύ δουλειά θα περιλαμβάνει και άλλα φιλικά προετοιμασίας, ενώ σίγουρα η μεταγραφική ενίσχυση σε κάποιες θέσης κρίνεται σημαντική.

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό γήπεδο Παναρκαδικού | 31/08/2019 (17:00).

ΚΑΙΡΟΣ: Αίθριος.

ΤΕΡΜΑΤΑ: 34’ Γιουκούδης.

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ ΑΟ (Θανάσης Στάικος): Ζαχαρής, Διαμαντόπουλος, Μπινιώρης, Στασινόπουλος, Γκαντιάγκα, Καπετανάκης, Τσιώλης, Στρέμπας, Γιουκούδης, Τρέσα, Αντωνόπουλος. ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ: Δαύρος, Καρούσος, Μπάρδος, Ντουντούμης, Νάνος, Κοντογιαννόπουλος, Κοπρένκα, Κρεμύδας, Ζορμπαλάς, Μαχαιρίδης, Μίτο.

ΝΑΥΠΛΙΟ 2017 (Αλέκος Μαντζούνης): Σκαφίδας, Διαμαντής, Παναγόπουλος, Μπούκουρης, Καπλατζής, Μπούζντρα, Μπεντούλι, Τόκι, Καλλιμάνης, Τριανταφύλλου, Κοτσοβός. ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ: Κίτος, Μακαρατζής, Διαμαντής Αν., Βλάχος, Λερμάς, Κωνσταντίνου, Μπόρις.