Επιμελητήριο Αρκαδίας| Αναβολή σεμιναρίου «Σύγχρονες Τεχνικές Πωλήσεων» – Νέα ημερομηνία, Δευτέρα 20 Ιουνίου

Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2022 12:01

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας σας ενημερώνει ότι το σεμινάριο «Σύγχρονες Τεχνικές Πωλήσεων» το οποίο είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη 8 Ιουνίου αναβάλλεται (λόγω ασθενείας του εισηγητή) για τη Δευτέρα 20 Ιουνίου και ώρες 5 μ.μ. – 9.30 μ.μ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας (25ης Μαρτίου & Πανός 21,Τρίπολη)

ΕισηγητήςΘέμης Σαρανταένας, Πιστοποιημένος Σύμβουλος Μάρκετινγκ και Ανάπτυξης Επιχειρήσεων & Επιχειρηματιών (ως Senior Marketing Consultant από τον Σύνδεσμο Εταιρειών Συμβούλων Μάνατζμεντ Ελλάδος βάσει του Προτύπου ΕΝ ISO / IEC 17024:2012) στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

«Σύγχρονες Τεχνικές Πωλήσεων»

Αυτό το σεμινάριο αποτελεί τη συνέχεια του προηγούμενου σεμιναρίου « Σύγχρονες Τεχνικές Επικοινωνίας» το οποίο πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 30 Μαΐου στο Επιμελητήριο Αρκαδίας.

Μέσα απ’ αυτό το σεμινάριο οι συμμετέχοντες θα βελτιώσουν και θα δομήσουν την τεχνική τους ώστε να αυξήσουν τις πωλήσεις τους και θα δημιουργήσουν σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες τους.

Θεματολογία:

  • την Εισαγωγή στην Τέχνη των Πωλήσεων
  • την Ψυχολογία του σύγχρονου πελάτη
  • τη Διαχείριση αντιρρήσεων
  • τις Βασικές Τεχνικές πώλησης
  • τη μέθοδο για το χτίσιμο δυνατής σχέσης με πελάτες

Στο σεμινάριο θα προβληθούν εκπαιδευτικά video, θα γίνουν πρακτικές ασκήσεις και role playing games (διαδραστικά εκπαιδευτικά παιχνίδια) με στόχο την εξάσκηση των συμμετεχόντων στη θεωρία. Απαιτείται η ενεργή συμμετοχή των συμμετεχόντων.

 Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας κατά την ώρα προσέλευσή σας την ίδια μέρα (Δευτέρα 20 Ιουνίου), (max αριθμός συμμετεχόντων 60)

 Για την είσοδό σας και παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας FFP2 καθ’ όλη την διάρκεια του σεμιναρίου και η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης σε ισχύ και στοιχεία ταυτοπροσωπίας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας όλες τις εργάσιμες μέρες και ώρες στα τηλέφωνα: 2710 227141-2. (εσωτ.6).