Επίσκεψη Καραλή στο ποδοσφαιρικό γήπεδο 5Χ5 της Βλαχέρνας (ph)

Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2016 21:46

Σήμερα επισκέφθηκε το ποδοσφαιρικό γήπεδο 5Χ5 της Βλαχέρνας, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ και υπεύθυνος αθλητισμού του Δήμου Τρίπολης  Θεόδωρος Καραλής, ανταποκρινόμενος στο αίτημα-κάλεσμα της Αθλητικής Ένωσης Βλαχέρνας. Παρών στην συνάντηση ήταν ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Παπαχρόνης, ο Πρόεδρος της Α.Ε.Β. Θανάσης Δρακόπουλος, το μέλος του Δ.Σ. της Α.Ε.Β. Κώστας Λολώνης, και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Βλαχέρνας Δημήτρης Κολλίντζας.

m2-2Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα και ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ ενημερώθηκε εκτενώς και είδε και ο ίδιος, το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στο γήπεδο 5Χ5 από τους ανέμους της προηγούμενης Παρασκευής. Αποφασίστηκε η δημιουργία μελέτης για αλλαγή του τάπητα του γηπέδου, καθώς επίσης και η γενικότερη αναβάθμιση του αθλητικού χώρου. Συγκεκριμένα η κατασκευή πάγκων, η κατασκευή καθισμάτων, η μετατροπή του γειτονικού γηπέδου μπάσκετ σε γήπεδο τένις, η τοποθέτηση συρόμενης πόρτας και στην είσοδο του χώρου για το γήπεδο 5Χ5 και στην είσοδο του μεγάλου γηπέδου.

karalis-blaxerna
Επίσης αναφέρθηκε και στην ήδη υπάρχουσα αίτηση του Προέδρου της Τ.Κ. Βλαχέρνας, για την προμήθεια των μεταλλικών στύλων φωτισμού του γηπέδου 5Χ5 (ως γνωστόν η Α.Ε.Β. έχει εξασφαλίσει τους προβολείς από δωρεά συμπατριώτη μας, ενώ θα αναλάβει (η Α.Ε.Β.) και το κόστος της τοποθέτησης).

m2-3

Άμεσα βέβαια και σε συνεννόηση με τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Τρίπολης, ο κ. Θεόδωρος Καραλής ανέφερε πως σύντομα θα έρθει συνεργείο για την πρόχειρη αποκατάσταση του παλαιού τάπητα (όσο είναι δυνατόν), ώστε να αποφευχθούν τυχόν προβλήματα στους επισκέπτες του γηπέδου. Αυτό σε καμιά περίπτωση δεν θα αποτελέσει τροχοπέδη στην δημιουργία τη μελέτης και στην υλοποίηση της αλλαγής του τάπητα και της γενικότερης αναβάθμισης του αθλητικού χώρου.

m2-1

Οι παρόντες ευχαρίστησαν τον κ. Θεόδωρο Καραλή για την άμεση ανταπόκρισή του και την πρόθεση του να βοηθήσει στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε στο γήπεδο της Βλαχέρνας.