Επίσκεψη Τατούλη σε έργα στο νομό Λακωνίας (ph)

Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2013 18:22

Την Τετάρτη 18-12-2013 ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης με την Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κ. Ντία Τζανετέα επισκέφθηκαν τα εργοτάξια του έργου Γύθειο-Αρεόπολη-Γερολιμένας και του Λιμανιού Γυθείου, συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου κ. Γεώργιο Πουλοκέφαλο, τους Περιφερειακούς συμβούλους κ. Ηλία Στρατηγάκο και κ. Σπυρίδωνα Φλώρο καθώς  και κλιμάκιο μηχανικών της Δ.Τ.Ε Λακωνίας, προκειμένου να παρακολουθήσουν και να ενημερωθούν για  την πορεία των  εργασιών σε δύο από τα σημαντικότερα έργα που εκτελούνται αυτή τη στιγμή στη Λακωνία.Κατά την επιτόπου επίσκεψη, παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος, κ. Πέτρος Ανδρεάκος, η Αντιδήμαρχος, κ. Γεωργία Λυροφώνη και ο Δημοτικός Σύμβουλος Ανατολικής Μάνης, κ.Λιανός.

Ο Δήμαρχος, αφού καλωσόρισε  τον Περιφερειάρχη, τον ευχαρίστησε και εξέφρασε την ικανοποίηση του για την κατασκευή σημαντικών έργων που εκτελεί η Περιφέρεια στην περιοχή της Μάνης.

Ο Περιφερειάρχης, κ. Πέτρος Τατούλης και η Αντιπεριφερειάρχης, κ. Ντία Τζανετέα, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την πορεία των εργασιών, αφού διαπιστώθηκε ότι η κατασκευή των έργων προχωρά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και οι εργασίες εκτελούνται εντός των προγραμματισμένων χρονικών πλαισίων, κάτι το οποίο σημαίνει ότι, εντός του 2015, θα έχουν παραδοθεί δύο πολύ σημαντικά έργα για την ανάπτυξη της Λακωνίας.