Η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη ΒΙ.ΠΕ. Τρίπολης – Μίλησε για έμφαση στην ποιότητα και στις συνεργασίες (vid, ph)

Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2018 16:34

Η Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης και η Arcafroz ήταν ο πρώτος σταθμός της επίσκεψης του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στην Τρίπολη.

Αμέσως, ενημερώθηκε για τα μήλα delicious – Πιλαφά, τα οποία μάλιστα τα δοκίμασε και έμεινε εντυπωσιασμένος από τη γεύση τους!«Οι τιμές είναι καλές, παιδιά;» ρώτησε ο Πρωθυπουργός. «Θα μπορούσαν να είναι καλύτερες, ειδικά σε προϊόντα Π.Ο.Π. που είναι εξαιρετικής ποιότητας» ήταν η απάντηση που έλαβε.

Ο Πρωθυπουργός συνοδευόταν από τους Αποστόλου και Χαρίτση, αλλά και από τον βουλευτή Αρκαδίας, Γιώργο Παπαηλιού. Μαζί του ήταν και η βουλευτής Πειραιά, Γεωργία Γεννιά.

Ξεναγήθηκε στους χώρους και δοκίμασε χυμό μήλου, ενώ γενικά έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την αγροτική παραγωγή.

Να σταθεί δίπλα στον πρωτογενή τομέα ζήτησαν από τον Πρωθυπουργό, διότι υπάρχουν μεγάλες δυνατότητες προοπτικής και ανάπτυξης.

«Να μπείτε σε πιο συνεργατικά πλαίσια και να συνειδητοποιήσουμε ότι σήμερα παίρνεις μια επιδότηση και κάθεσαι. Πρέπει να φτιάξεις ένα παραγωγικό project με σχεδιασμό και υπομονή. Δεν μπορούμε να ανταγωνιστούμε αν δεν δώσουμε έμφαση στην ποιότητα» είπε και φυσικά υπογράμμισε την ανάγκη να υπάρχει καινοτομία.

Όταν του αναφέρθηκε ένα θέμα για το κόστος στα φυτοφάρμακα, ο Πρωθυπουργός είπε με χαμόγελο … «κι εκεί σκάνδαλα;».

Τέλος, ο κ. Τσίπρας είπε ότι είναι πολύ ωραία η Τρίπολη, ενώ εκθείασε και τον Αστέρα, ως μία πολύ καλή ομάδα!

ΤΟ TWEET ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

“Ξενάγηση στην Arcafroz και συνάντηση με τους εργαζόμενους και τη διοίκηση της επιχείρησης. Η καινοτομία στην αγροτοδιατροφή είναι παράγοντας που μπορεί να ωθήσει καθοριστικά την ανάπτυξη.”

Ο Τσίπρας στη ΒΙΠΕ Τρίπολης και στην ARKAFROZ

Δείτε βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην arcafroz και τι είπε με τους παραγωγούς και τους εκπροσώπους της παραγωγικής μονάδας της ΒΙΠΕ Τρίπολης.

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ Γ. ΠΑΠΑΗΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΣΙΠΡΑ

Δείτε παρακάτω τη δήλωση του βουλευτή Αρκαδίας, Γιώργου Παπαηλιού.