Επίθεση Βλάση & Άδωνη σε κυβέρνηση – Στο “στόχαστρο” ο αν. υπουργός Υγείας Π. Πολάκης (vids)

Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2019 23:25

Στη διάρκεια της εκδήλωσης για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του γραφείου του Βουλευτή Αρκαδίας Κώστα Βλάση, στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο και εν όψει των βουλευτικών εκλογών, οι οποίες θα γίνουν το 2019 ( παραμένει άγνωστη η ημερομηνία), τόσο ο ίδιος ο Βουλευτής, όσο και ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνης Γεωργιάδης, ως επίσημος προσκεκλημένος εξαπέλυσαν δριμεία κριτική στην “αριστερή” Κυβέρνηση.

Στο στόχαστρο του κ.Γεωργιάδη μπήκε και ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Π.Πολάκης με αφορμή δάνειο που πήρε από τράπεζα.Ο κ. Γεωργιάδης μεταξύ άλλων ανέφερε: “Πόσοι από εσάς πιστεύετε ότι αν πάτε σήμερα σε μια τράπεζα δίνοντας ενέχυρο ένα σπίτι υποθηκευμένο σε άλλη τράπεζα, θα σας δώσει 100.000 ευρώ”;  και συνέχισε “Κανένας, ε; Ε, όχι και κανένας, ένας τουλάχιστον το πήρε, η Παυλάρα μας, μπράβο Παύλο, να είσαι καλά, σκίσ’ τους!”.

Ο κ.Γεωργιάδης κριτικάροντας την Κυβέρνηση τόνισε πως “Διαλύθηκε όλος ο μύθος, ότι δήθεν αυτοί ήταν οι καλοί και δεν τους ενδιέφεραν οι καρέκλες, και τώρα θα πρέπει να φέρεις χειρουργό να κάνεις επέμβαση για να τους ξεκολλήσεις από αυτές”

Από τη δική του πλευρά και ο Βουλευτής Κώστας Βλάσης άσκησε κριτική στην Κυβέρνηση για πάρα πολλά θέματα, ενώ επεσήμανε πως έπρεπε να έρθει ο Τσίπρας για να δούμε ματ και κλούβες στην Τρίπολη, κάτι που δεν είχε συμβεί ποτέ ξανά.

Επίσης ο Βουλευτής καυτηρίασε  την ατολμία και τα μικροπολιτικά τεχνάσματα της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στο πρόσφατο θέμα της συνταγματικής αναθεώρησης δίνοντας έμφαση στην Παιδεία και την μη τροποποίηση του άρθρου 16 για την ίδρυση μη κρατικών πανεπιστημίων.

Μάλιστα αναρωτήθηκε με κριτική διάθεση: «που σπούδασαν οι περισσότεροι υπουργοί και υφυπουργοί της Κυβέρνησης; Σε ΜΗ ΔΗΜΟΣΙΑ πανεπιστήμια, σε αυτά που αρνούνται για τη χώρα μας – για να συνεχίσουν χιλιάδες νέοι μας να φεύγουν στο εξωτερικό για σπουδές». 

Ο κ. Βλάσης κλείνοντας την ομιλία του κάλεσε τους παρευρισκόμενους να μην αφήσουν τους άλλους να αποφασίζουν για εκείνους. «Κλείστε τα αυτιά σας στα μεγάλα λόγια και στις κενές υποσχέσεις και αποφασίστε συνετά για την εκπροσώπησή σας», είπε χαρακτηριστικά και τους προέτρεψε φεύγοντας να μεταφέρουν σ’ όλους τους συντοπίτες τους το μήνυμα ότι με σκληρή δουλειά κι αμοιβαία εμπιστοσύνη, μονοιασμένοι και ενωμένοι μπορούμε να οικοδομήσουμε μια Ελλάδα καλύτερη.

Δείτε βίντεο με αποσπάσματα από τις ομιλίες του κ. Γεωργιάδη και του κ. Βλάση με την κριτική στην Κυβέρνηση.