Επιτυχημένη και η 20η Χριστουγεννιάτικη συναυλία του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης (vid,ph)

Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018 21:33

Παρών στην συναυλία και ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής

Σε μία κατάμεστη αίθουσα του Αποστολοπουλείου Πνευματικού Κέντρου Τρίπολης οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης πραγματοποίησαν την 20η κατά σειρά Χριστουγεννιάτική τους Συναυλία.Μία εκδήλωση που έχει καταστεί θεσμός, όπως ανέφερε και ο Διευθυντής του Σχολείου Βασίλης Μπιστόλας και την περιμένει ο κόσμος της Τρίπολης με ανυπομονησία και χαρά.

Μία εκδήλωση που οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τη δουλειά που γίνεται στο σχολείο αλλά και να δώσουν εορταστικό κλίμα στις μέρες, αφού η συναυλία δίνεται λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Στην εκδήλωση της Δευτέρας 17 Δεκεμβρίου παρουσιάστηκαν κάποια από τα μουσικά σύνολα του σχολείου, ενώ την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο θα παρουσιαστούν και τα υπόλοιπα σύνολα.

Στην συναυλία του Μουσικού Σχολείου παρευρέθηκε και ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, καθώς επίσης  ο Αντιδήμαρχος Σωτήρης Παπαδημητρίου, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δ.Τρίπολης Θεόδωρος Καραλής και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιάννης Κατσίρης.

Να αναφέρουμε πως ο Δήμος Τρίπολης και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου ήταν οι χορηγοί της εκδήλωσης.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση καθώς και βίντεο με αποσπάσματα από τη συναυλία και τις δηλώσεις του Διευθυντή Βασίλη Μπιστόλα, του Δημάρχου Τρίπολης Δ.Παυλή και του Περιφερειακού Συμβούλου Γ.Κατσίρη.

Χριστουγεννιάτικη συναυλία Μουσικού Σχολείου Τρίπολης