Επιτυχής η γιορτή της μικρής πισίνας του ΚΟΑΤ στο κολυμβητήριο Τρίπολης

Τρίτη, 21 Μάιος 2019 10:23

Με μεγάλη επιτυχία οργανώθηκε η γιορτή της μικρής πισίνας από τον ΚΟΑΤ στις 18-5-2019, στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Τρίπολης.

Τα “παπάκια” του βρεφικού τμήματος στη ζεστή αγκαλιά των γονέων, τα δελφινάκια και οι αστερίες, η προνηπιακή ηλικία και οι γοργόνες και μάγκες, με τους μικρούς μας καρχαρίες, που συγκροτούν την ομάδα των νηπιακών τμημάτων μας, έπαιξαν κολυμπώντας και μας έδειξαν την τεράστια ικανότητα που αποκτάται μέσα στο νερό με την «άγρυπνη» καθοδήγηση και επίβλεψη των έμπειρων γυμναστών μας.

Η οργάνωση υπό την αρχιπροπονήτρια του Συλλόγου κα Κωστούλα Οικονόμου και η εξαιρετική συνεργασία με την ομάδα των γυμναστών, τον κο Τρύφωνα Πετρόπουλο, τον κο Κώστα Τριανταφύλλου, την κα Νατάσα Δουρούμη και τον κο Αντώνη Τσούλο.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και απένειμε τα Αναμνηστικά Διπλώματα στους γονείς του βρεφικού τμήματος, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ, κος Κάραλης Θεόδωρος.

Την κολυμβητική ομάδα των μικρών μας κολυμβητών, επιβράβευσαν με την απονομή των Αναμνηστικών Διπλωμάτων τα μέλη του Διοικητικού μας Συμβουλίου.

Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς, που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους σε αυτήν την παιδευτική και αθλητική διαδικασία της κολύμβησης, που στόχο έχει την ενίσχυση της δημιουργίας προσωπικοτήτων της ερχόμενης γενιάς.

Επίσης, τον DJ Μπάμπη Μοσχόπουλο για την εξαιρετική μουσική, που επένδυσε όλη την εκδήλωσή μας. Στην γιορτή μας προσφέρθηκαν εξαιρετικά κέϊκ ΚΟΑΤ, και οι χυμοί  ΛΑΚΩΝΙΑ, αναψυκτικό που προέρχεται από τα υψηλής ποιότητας και αξίας εσπεριδοειδή της γειτονικής γεωγραφικής ενότητας.

Η Πρόεδρος του ΚΟΑΤ ευχαριστεί θερμά τόσο το Δήμο Τρίπολης για τη διαρκή υποστήριξη στη λειτουργία των υποδομών του Κολυμβητηρίου, καθώς και την Περιφέρεια Πελοποννήσου, που στηρίζει πάντα και με κάθε τρόπο, όλες τις δραστηριότητές μας.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ