Επιβλητική επικράτηση Δρομέα επί του Αρκαδικού (+ph, vd)

Κυριακή, 6 Ιανουαρίου 2019 01:26
ΦΩΤΟ: ALEX*F IMAGES.

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για την Α1 τοπική κατηγορίας ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ είχαμε το Σάββατο 5 Ιανουαρίου, με αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια. Στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής λοιπόν στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης ο ΣΕΦΑ Αρκαδικός αντιμετώπισε το Σύλλογο Δρομέων στο «ντέρμπι» της πόλης τουλάχιστον σε θεωρητικό επίπεδο. Μια αναμέτρηση που για εντελώς διαφορετικούς λόγους στόχος για τις δύο ομάδες ήταν το θετικό αποτέλεσμα.

ΦΩΤΟ: ALEX*F SPORTS IMAGES.

Αγωνιστικά η ομάδα του Δρομέα επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρόλο του φαβορί επικράτησε τελικά με σκορ 27-61 συντρίβοντας τους «κυανόλευκους». Ανεξάρτητα πάντως από τη δυναμικότητα των παικτών του Δρομέα, ο Αρκαδικός αποδείχθηκε κατώτερος των δυνατοτήτων του, με φανερή τη νευρικότητα στην επίθεση από τους νεαρούς στην πλειοψηφία παίκτες της ομάδας, με εξαιρετικά χαμηλά ποσοστά ευστοχίας.ΦΩΤΟ: ALEX*F SPORTS IMAGES.

Το παιχνίδι ξεκίνησε δυνατά για τους Δρομείς και με πολλά προβλήματα στην επίθεση λόγω άγχους και έλλειψη αυτοπεποίθησης για τους «τυπικά» γηπεδούχους με αποτέλεσμα το 4-14 στην α’ περίοδο. Η συνέχεια δεν διαφοροποιήθηκε με τη διαφορά να μεγαλώνει και τον Αρκαδικό να μην μπορεί να βρει λύσεις στην επίθεση με αποτέλεσμα το 11-28.

ΦΩΤΟ: ALEX*F SPORTS IMAGES.

Με το παιχνίδι να έχει κριθεί από πολύ νωρίς στο β’ μέρος η εξέλιξη είχε τυπικό χαρακτήρα. Οι παίκτες του κ. Γεωργακόπουλος δεν μπόρεσαν να βγάλουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και πάθος στο ματς με αποτέλεσμα η τρίτη περίοδο να τους βρει επιθετικά στους 17 πόντους. Χωρίς να αλλάξει κάτι μέχρι το φινάλε, το σαφώς πιο ισχυρό ρόστερ του Δρομέα τελείωσε το ματς με την επιβλητική επικράτηση με 27-61.

ΦΩΤΟ: ALEX*F SPORTS IMAGES.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ντάσης, Παναγάκης.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 4-14 (Α’), 11-28 (Β’), 17-48 (Γ’), 27-61 (Δ’).

ΣΕΦΑ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Παναγιώτης Γεωργακόπουλος): Χωματάς 4, Κουλουράς 2, Αλεξόπουλος, Παππάς 5, Σωτηρόπουλος 7(1), Καψιώτης, Τσιράκης 2, Μικρός 5, Γκέκας, Κουτσουμπός 2, Συρεγγέλας – Αθανασιάδης, Νικολαΐδης.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ (Ηλίας Μπαλής): Χατζόπουλος, Αϊβαλής 2, Καλούλης 6(1), Χρονόπουλος 3, Παναγιώτου, Μεϊμετέας 6, Σακελλαράκος 18(2), Σινανάι 5(1), Κοσκινάς 8(2), Μπουρής 3(1), Καρλής 8, Κουτσούγερας 2.