ΕΠΣ Αρκαδίας | Προετοιμασία για τις μικτές σε Αστρος και Τρίπολη

Σάββατο, 15 Ιανουαρίου 2022 13:47

Η προσπάθεια που γίνεται στις μικτές ομάδες της Αρκαδίας συνεχίζεται με προγραμματισμό και επαγγελματισμό.

Με νέα πρόσωπα στο προπονητικό επιτελείο, επιλογές παικτών που προπονούνται κάτω από εξαιρετικές συνθήκες και με το ταλέντο, αποδεδειγμένα, να υπάρχει, οι ηλικιακές ομάδες προχωρούν βήμα-βήμα στην επίτευξη των στόχων τους.Όταν μιλάμε για Κ17 και Κ15, τα αποτελέσματα δεν είναι πρώτη προτεραιότητα, όμως στην ΕΠΣ Αρκαδίας βασικό μέλημα είναι τα παιδιά να νιώθουν πως θα τους δοθεί η ευκαιρία να γίνουν καλύτεροι και να δείξουν τι αξίζουν κόντρα σε ομάδες επιπέδου, όπως αυτές των Αθηνών και του Πειραιά.

Η πανδημία και η κατάσταση με τον κορονοϊό, «φρέναραν» για μεγάλο διάστημα τον αθλητισμό και στις μικρές ηλικίες. Η ΕΠΣ Αρκαδίας με οργάνωση, μεράκι και γνώση φέρνει ξανά στις ράγες τον αναπτυξιακό αθλητισμό και με πρόεδρο τον Σταύρο Γεωργόπουλο προχωρά στον σχεδιασμό για καλύτερες ημέρες.

Η πρώτη γεύση ήρθε με αντίπαλο την Αθήνα, όπου είδαμε παιχνίδια υψηλού επιπέδου και σύντομα θα γίνουν τα ματς με τον Πειραιά.

Η προετοιμασία για αυτήν την εβδομάδα φέρνει την Κ15 να δοκιμάζεται κόντρα στον Πανθυρεατικό την Κυριακή το μεσημέρι στο Αστρος, ενώ την ερχόμενη Τετάρτη η Κ17 θα παίξει με τις ακαδημίες του Αστέρα στην Τρίπολη.

Δύο δυνατά φιλικά, σε ποιοτικούς αγωνιστικούς χώρους ανάμεσα σε ομάδες που σφύζουν από ταλέντο.