Έρχεται νύχτα Shock Price…cool edition στην Τρίπολη!

Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2018 12:19

Ο Δήμος Τρίπολης, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αρκαδίας, την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Αρκαδίας, τον Εμπορο-Βιομηχανικό Σύλλογο Τρίπολης, την Ένωση Ξενοδοχείων Αρκαδίας και τον Τουριστικό Οργανισμό Πελοποννήσου, διοργανώνει τη χειμερινή έκδοση της ΝΥΧΤΑΣ…SHOCK PRIC€, το Σάββατο 3 Μαρτίου 2018!

Ελάτε να ζήσουμε μαζί μια…ατέλειωτη βραδιά στους δρόμους και στα καταστήματα της πόλης μας με πολλές εκπτώσεις, πολλή μουσική από ο Dj Charly H. Fox και πολλή διάθεση για μια COOL ΝΥΧΤΑ…SHOCK PRIC€.Στην παρουσίαση, ο Κωνσταντίνος Κωτσαδάμ, μαζί με τη Γιώτα – Όλγα Καραθανάση.

Για την ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία της διοργάνωσης, της δικής μας εμπορικής βραδιάς, ο Δήμος Τρίπολης και όλοι οι διοργανωτές, απευθύνουν κάλεσμα σε φορείς, επιχειρηματίες, συλλόγους της πόλης κτλ, που επιθυμούν να συμμετέχουν ενεργά στον εμπλουτισμό της γιορτινής ατμόσφαιρας, να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα : 2713 600400–402-407 (ώρες 9.00 – 15.00) ή με email : press@tripolis.gr μέχρι και Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018.

Χορηγός επικοινωνίας: Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης