Εργαστήρι κατασκευής λαμπάδων στο ΚΠΕ Καστρίου

Δευτέρα, 15 Απριλίου 2013 08:40

Το ΚΠΕ Καστρίου, στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης: «ΚΕΝΤΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΙΑ – ΔΡΑΣΕΙΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ», μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση», με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – Ε.Κ.Τ.) και Εθνικών Πόρων, σε συνεργασία με τη Σχολική Σύμβουλο Γ’ Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Δημοτικής Εκπαίδευσης Αρκαδίας και τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας, σχεδιάζει την υλοποίηση Εργαστηρίου Εκπαίδευσης Ενηλίκων την Τρίτη 23 Απριλίου 2013, με θέμα:«Δεν Πετάω Τίποτα!»

Το Εργαστήριο απευθύνεται σε ενήλικες. Περιλαμβάνει κατασκευή λαμπάδων και διακοσμητικών, με ανακυκλώσιμα υλικά και υλικά της φύσης.

Θα πραγματοποιηθεί στον εξωτερικό χώρο του Δημαρχείου Άστρους.

Στόχος του Εργαστηρίου είναι οι συμμετέχοντες να ευαισθητοποιηθούν ως προς την επαναχρησιμοποίηση υλικών και τη μείωση καταναλωτικών συνηθειών, που επιβαρύνουν το πρόβλημα της διαχείρισης των απορριμμάτων.

Η Συμμετοχή είναι Ελεύθερη

Το πρόγραμμα του εργαστηρίου περιλαμβάνει τις εγγραφές (5:30 μ.μ.-6:00 μ.μ.), θα ακολουθήσει (6:00 μ.μ.-8:30 μ.μ.) το εργαστήρι εκπαίδευσης ενηλίκων με θέμα: “Δεν πετάω τίποτα!”, με τους: Πηνελόπη Καζακώνη (Υπεύθυνη ΚΠΕ Καστρίου), Αναστάσιο Βασιλόπουλο (Αναπλ. υπεύθυνο ΚΠΕ Καστρίου), Γιώργο Σαββόπουλο και Αγγελική Σκούμπα (μέλη της Π.Ο ΚΠΕ Καστρίου) και θα ολοκληρωθεί με αξιολόγηση (8:30 μ.μ.-9:00 μ.μ.).