Εταιρεία Αρκαδικών Γραμμάτων & Τεχνών: Επισκέψεις σε μουσεία και πολιτιστικά ιδρύματα

Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2016 14:34

Η Εταιρεία Αρκαδικών Γραμμάτων & Τεχνών έχει προγραμματίσει μία σειρά επισκέψεων σε Μουσεία και Πολιτιστικά Ιδρύματα της Αθήνας.

Το πρόγραμμα ξεκινά με το Βυζαντινό & Χριστιανικό Μουσείο και την Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση.ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ & ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

Έκθεση : ΕΡΜΙΤΑΖ : ΠΥΛΗ στην Ιστορία
Σάββατο : 26– 11- 2016 5 μ.μ
Διεύθυνση : Λ. Βασιλ. Σοφίας 22 Αθήνα
Είσοδος : 4 ευρώ

Το 2016 είναι έτος αφιερωμένο στις σχέσεις Ελλάδας – Ρωσίας.

Με αυτή την αφορμή στο Βυζαντινό Μουσείο για 1η φορά εκτίθενται σημαντικοί αρχαιολογικοί θησαυροί & έργα τέχνης από τις αυτοκρατορικές συλλογές του Μουσείου Ερμιτάζ της Αγίας Πετρούπολης.

Η ΕΑΓ&Τ οργανώνει ξενάγηση για τα μέλη της, τους φίλους της και τους φιλότεχνους Αρκάδες που θα επιθυμούσαν να θαυμάσουν από κοντά αντικείμενα υψηλής αισθητικής & μεγάλης καλλιτεχνικής αξίας που φιλοξενούνται στο Μέγαρο της Δούκισσας της Πλακεντίας, όπου και στεγάζεται το Βυζαντινό Μουσείο

Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση

Έκθεση : Υβρίδια : Στα όρια της Τέχνης &της Τεχνολογίας.
Σάββατο : 10 – 12 – 2016 5μ.μ
Διεύθυνση : Λ. Ανδρέα Συγγρού 107 Αθήνα

Σε αυτή την εκδήλωση η ΕΑΓ&Τ καλεί τους Νέους της Αρκαδίας να ξεναγηθούν σε μία έκθεση νέων μέσων έκφρασης που αψηφούν τα όρια μεταξύ Τέχνης & Επιστημονικής Έρευνας,, που περιλαμβάνει Τεχνολογία, Ακτιβισμό & Ποπ Κουλτούρα και είναι μία συνεργασία με το Ερευνητικό & Πολιτιστικό Κέντρο Νέων Μέσων του Linz.

Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή στο Email της Εταιρείας arkadikongrammaton @gmail.com για να έχουμε πιο καλή οργάνωση της εκδήλωσης.

Υπενθυμίζουμε στα μέλη και τους φίλους μας ότι η υλοποίηση των δράσεων της ΕΑΓ&Τ είναι αποτέλεσμα των δικών σας προσφορών και ενισχύσεων.

Ακόμα και η ελάχιστη προσφορά σας, που μπορεί να γίνει στον Τρ. Λογ. 104/0100320169 της Εταιρείας στην Eurobank, θα είναι σημαντική για εμάς και θα αξιοποιηθεί με τον καλλίτερο τρόπο

Το Δ.Σ της ΕΑΓ&Τ