Εταιρεία Τζαβάρας | Αρνητικά τα τεστ στο λοιπό προσωπικό και τις επαφές των δυο κρουσμάτων

Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020 12:43

Η εταιρεία λειτουργεί κανονικά ενώ έχει τηρήσει – όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση της – από την πρώτη στιγμή ολες τις προβλεπόμενες διαδικασίες…

Δείτε την ανακοίνωση:ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΖΑΒΑΡΑ – Διευθύνοντα Σύμβουλου της Τζαβάρας αε

Αγαπητοί φίλοι, συνεργάτες και πελάτες μας.
Με σεβασμό προς το προσωπικό της εταιρείας μου καθώς και όλων συγγενικών προσώπων μας, για την αποφυγή της παραπληροφόρησης θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι:

Η εταιρεία ΤΖΑΒΑΡΑΣ ΑΕ, λειτουργεί κανονικά και τηρεί από την πρώτη στιγμή υποψίας, όλες τις διαδικασίες και τα πρωτόκολλα, τόσο της εταιρείας μας όσο και των οδηγιών του ΕΟΔΥ.

Έχουν γίνει τεστ σε όλες τις άμεσες επαφές των 2 επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, όπως και το υπόλοιπο προσωπικό και έχουν βγει ΑΡΝΗΤΙΚΑ.

Πραγματοποιήθηκε απολύμανση του χώρου μας από επαγγελματία, τόσο για την προστασία όλων αλλά και για την ηθική στήριξη του προσωπικού και των επισκεπτών μας.

Η εταιρεία μας συνεχίζει το έργο της δυναμικά και συνεχίζει να τηρεί όλα τα μέτρα προστασίας που υιοθέτησε από την πρώτη στιγμή, και αποτελεί ΛΟΓΟΣ που δεν υπήρξε μεγαλύτερη διασπορά .

Γι΄αυτό και συμβουλεύουμε τους επισκέπτες μας, να σέβονται το χώρο και τις οδηγίες μας.

Θα παρακαλούσα λοιπόν, όποια παραπληροφόρηση αναπαράγεται , να μείνει στην άκρη και να σεβαστείτε τόσο εμένα όσο και τους συνεργάτες μου.

Είμαι στη διάθεση σας, όπως και το υπόλοιπο προσωπικό της εταιρείας για πληροφορίες, σωστές, ακριβείς και αληθείς.

Τέλος, να ευχηθούμε ταχεία ανάρρωση στους συνεργάτες μας καθώς και σε όσους νοσούν από τον ιό αυτό.
Με εκτίμηση,
Τζαβάρας Γιώργος