Εθελοντική αιμοδοσία στην Τρίπολη από επαγγελματικούς φορείς και αγρότες

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2016 14:01

To Συντονιστικό Όργανο στο οποίο συμμετέχουν όλοι οι φορείς (Ιατρικός Σύλλογος, Οδοντιατρικός Σύλλογος, Φαρμακευτικός Σύλλογος, Δικηγορικός Σύλλογος, Τεχνικό Επιμελητήριο, Εμπορικό Επιμελητήριο, Οικονομικό Επιμελητήριο, Αγρότες κ.ά), αποφάσισε στα πλαίσια των αγωνιστικών κινητοποιήσεων εναντίον του Ασφαλιστικού και Φορολογικού νομοσχεδίου της Κυβέρνησης, να πραγματοποιηθεί Εθελοντική Αιμοδοσία, την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως Σωτήρος, από τις 10:00 π.μ. έως τις 18:00.

Το κλιμάκιο του Νοσοκομείου «ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» που θα πραγματοποιήσει την αιμοδοσία, θα φιλοξενηθεί την Τετάρτη το βράδυ από αγρότες.Εκ του ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Το δελτίο τύπου του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αρκαδίας «ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ»:

Ύστερα από πρόσκληση – πρωτοβουλία του αγροτικού και κτηνοτροφικού κόσμου του Νομού μας, που συμμετέχει στα «μπλόκα» των διοδίων της Νεστάνης, μαζί με άλλα επαγγελματικά σωματεία και συλλόγους, ο σύλλογός μας διοργανώνει εκτάκτως την Πέμπτη 18-2-2016 και ώρες 10:00 έως 18:00, εθελοντική αιμοδοσία στο πνευματικό κέντρο του Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Τρίπολη.

Η αιμοληψία οργανώνεται από το σύλλογό μας, σε συνεργασία με κινητή μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» και είναι αφιερωμένη στα παιδιά που πάσχουν από μεσογειακή αναιμία, καθώς και στα παιδιά που νοσηλεύονται στο Παιδοογκολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία».

Καλούμε για άλλη μια φορά τον κόσμο, να στηρίξει αυτή την αξιόλογη και ανθρώπινη πρωτοβουλία του Συντονιστικού Οργάνου όλων των φορέων που συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις εναντίον του Ασφαλιστικού και Φορολογικού νομοσχεδίου.