Ευρωεκλογές 2019 | Α.-Β. Λιαροκάπης (ΟΡΘΙΑ ΕΛΛΑΔΑ) στη ΔΡΤ: «Η πατρίδα χρειάζεται έναν νέο πολιτικό χώρο» (ήχος)

Τρίτη, 14 Μάιος 2019 11:30

Στην εκπομπή «Καλημέρα από τα fm» της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης μίλησε, την Τρίτη το πρωί, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με την «Όρθια Ελλάδα», πολιτικός μηχανικός-συγκοινωνιολόγος, Άρης-Βελισσάριος Λιαροκάπης.

Ο κ. Λιαροκάπης αναφέρθηκε στους λόγους που οδήγησαν στη δημιουργία αυτής της νέας πολιτικής κίνησης, επικεφαλής της οποίας είναι ο νομικός-εργατολόγος, Αλέξης Μητρόπουλος, λέγοντας ότι πρέπει να υπάρξει διέξοδος από τη δεινή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Ελλάδα, η οποία έχει γονατίσει από τα μνημόνια και ο λαός έχει φτωχοποιηθεί. Τόνισε ότι χρειάζεται μια πολυκεντρική, μια διαφορετική ανάπτυξη, εξαιτίας και του γεγονότος ότι δεν ασχολείται κανείς με τα βαθειά προβλήματα της πατρίδας, η οποία «χρειάζεται έναν νέο πολιτικό χώρο».

Ο υποψ. ευρωβουλευτής της «Όρθιας Ελλάδας» σημείωσε ότι ο πολιτικός λόγος έχει εξαφανιστεί από το προσκήνιο της συζήτησης, ενώ ακόμα αναφέρθηκε στο διακύβευμα των ευρωεκλογών, στην απαξίωση της πολιτικής, στην άνοδο της ακροδεξιάς που, όπως είπε, είναι αποτέλεσμα λαθεμένων επιλογών και κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν με την ψήφο τους την «Όρθια Ελλάδα» στις ευρωεκλογές. «Εμείς θέλουμε να έχουμε παρουσία στην Ευρωπαϊκή Ένωση και ζητάμε την ψήφο των πολιτών», είπε χαρακτηριστικά.