Εξαιρετικές συνεργασίες για ακόμη μια χρονιά στο Tripolis Sports Camp

Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2020 16:34

Ανακοίνωση

Η σωστή άθληση πρέπει να συνοδεύεται και από σωστή διατροφή Στις ημέρες μας, η σημασία της διατροφής για τη διατήρηση της καλής υγείας είναι αναμφισβήτητη. Σε ό,τι αφορά τα παιδιά που αθλούνται είναι ίσως ακόμα μεγαλύτερη, αφού επηρεάζει σημαντικά την απόδοσή τους. Με άλλα λόγια πρέπει να δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στην τήρηση ενός σωστού διατροφικού προγράμματος κατά την προπόνηση και μετά από αυτή.Για αυτό το λόγο το Tripolis Sports Camp για 2η συνεχόμενη χρονιά συνεχίζει μια πολύ δυνατή συνεργασία με την διαιτολόγο – διατροφολόγο κα. Μπιλίση Έλενα (Msc Practitioner σε διατροφικές διαταραχές και παχυσαρκία), η οποία θα επιμεληθεί το γεύμα των μικρών μας αθλητών και θα τους προσφέρει ανά τακτά χρονικά διαστήματα χρήσιμες διατροφικές συμβουλές.

Ο σκοπός μας θα πρέπει να είναι εκτός από συμβουλευτικός και εκπαιδευτικός, ώστε οι βάσεις της σωστής αθλητικής δίαιτας να γίνουν συνείδηση για τον αθλητή και να τον βοηθήσουν να έχει καλή υγεία αλλά και τη μέγιστη δυνατή απόδοση.

Απο την άλλη με μεγάλη επιτυχία συνεχίζουμε την αξιόλογη συνεργασία μας για 4ο συνεχόμενο καλοκαίρι, με τον top Instructor κ. Δημήτρη Σταθάκο (Expert 2, IKMF) ο οποίος θα διδάξει στους μικρούς κατασκηνωτές μας τα μυστικά της παιδικής αυτοάμυνας. Το άθλημα της παιδικής αυτοάμυνας θα είναι και το φετινό καλοκαίρι ένα από τα βασικότερα αθλήματα, που θα στελεχώσουν το πρόγραμμα του πρότυπου camp της Τρίπολης και της Αρκαδίας.

Η παιδική αυτοάμυνα δεν είναι απλά, άλλη μια πολεμική τέχνη. Τα παιδιά διδάσκονται τρόπους αντιμετώπισης, και αποφυγής λεκτικής, ψυχολογικής ή σωματικής βίας τόσο στο σχολείο, όσο και στο δρόμο, Η σωστή μέθοδο των πτώσεων χωρίς τραυματισμό, η επίγνωση του περιβάλλοντα χώρου, η ισορροπία και ο σωστός προσανατολισμός είναι μερικά από αυτά που οι μικροί μας φίλοι θα διδαχτούν κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών τους αθλητικών διακοπών, στο Tripolis Sports Camp.

Ελάτε μαζί μας λοιπόν στο Tripolis Sports Camp για να παίξουμε , να διασκεδάσουμε , να αθληθούμε και φυσικά για να περάσουμε ευχάριστα 4 εβδομάδες γεμάτες χαμόγελα… Οι εκπλήξεις στις συνεργασίες συνεχίζονται … Stay Tuned !!!