Εξιχνίαση και συλλήψεις για κλοπές και πλαστογραφία

Τρίτη, 15 Μάιος 2018 16:21
φωτο αρχείου

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης, μία (1) περίπτωση κλοπής σε οικία ημεδαπού, που είχε γίνει κατά το χρονικό διάστημα από 18.12.2015 έως 20.12.2015, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός (1) ανήλικου ημεδαπού, για κλοπή.

Συνελήφθη, σήμερα 15 Μαΐου2018 και πρώτες πρωινές ώρες, στο Βέλο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου- Βόχας, 20χρονος ημεδαπός, γιατί επιχείρησε να εισέλθει σε οικία ημεδαπού, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, καθώς έγινε αντιληπτός.

Συνελήφθη, χθες 14 Μαΐου 2018 το πρωί, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, 58χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Αθηνών, για πλαστογραφία και απάτη, καθώς και δύο (2) αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σπάρτης και του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Σπάρτης, αντίστοιχα, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.

Τέλος συνελήφθη, χθες 14 Μαΐου 2018 στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας, 21χρονος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε αφαίρεσε από όχημα ημεδαπής τσάντα, που περιείχε χρήματα, κινητό τηλέφωνο και προσωπικά αντικείμενα, τα οποία βρέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.