Φαινόμενα εκφυλισμού του ΠΕ.ΣΥ καταγγέλει η «Λαϊκή Συσπείρωση» (vid)

Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2013 09:39

Για όξυνση των προβλημάτων εκφυλισμού και διάλυσης του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, έκανε λόγο το μέλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Πελοποννήσου και Περιφερειακός Σύμβουλος, Βαγγέλης Γούργαρης, στη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε.Μάλιστα, χαρακτηρίζει σε όλα αυτά πρωταγωνιστή τον περιφερειάρχη, Πέτρο Τατούλη και ως παραδείγματα αναφέρει την πολύωρη καθυστέρηση πριν την έναρξη των συνεδριάσεων, τις πολύωρες τοποθετήσεις του Περιφερειάρχη και της αντιπεριφερειάρχη, Ντίνας Νικολάκου, που μιλούν επί παντός επιστητού, τις άκαιρες τοποθετήσεις για άλλα θέματα και τις αντικομμουνιστικές επιθέσεις του κ. Τατούλη.

Επιπροσθέτως, τόσο στη συνέντευξη του κ. Γούργαρη, όσο και στην έγγραφη ανακοίνωση της παράταξης, γίνεται αναφορά σε ερώτηση που κατέθεσε το 1990 ο κ. Τατούλης με την ιδιότητα του βουλευτή, για την αποφυλάκιση των χουντικών.

Ο κ. Γούργαρης και η Λαϊκή Συσπείρωση καλεί την πλειοψηφία του Περιφερειακού Συμβουλίου να βάλει φρένο σε αυτόν τον «εκφυλιστικό κατήφορο», όπως τον χαρακτηρίζει και παράλληλα καλεί τα λαϊκά στρώματα να γυρίσουν την πλάτη στα κόμματα του ευρωμονόδρομου και στις τοπικές αρχές της Περιφέρειας και να στηρίξουν το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ.

Ε.Τ