«Φιλική» ήττα της ΑΕΚ Τρίπολης από το Κιβέρι

Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019 02:16
ΦΩΤΟ: ALEX*F SPORTS IMAGES.

Το πρώτο φιλικό προετοιμασίας έδωσε η ομάδα της ΑΕΚ Τρίπολης το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο του ΔΑΚ Τρίπολης. Μία αναμέτρηση απέναντι στην ομάδα του Ερμή Κιβερίου που αποτέλεσε ένας καλό τεστ προκειμένου να βγάλει τα αρχικά συμπεράσματα το προπονητικό επιτελείο των «κιτρινόμαυρων». Εν τέλει για την ιστορία η ομάδα της Αργολίδας αναδείχθηκε νικήτρια με σκορ 0-2 χάρη στα τέρματα του Βαρβουλέτου στο 70’ και του Διαμαντή στο 77’.

Αγωνιστικά η ομάδα της ΑΕΚ Τρίπολης αν και ανέτοιμη (γεγονός αναμενόμενο για την χρονική περίοδο που διανύει), έδειξε διάθεση να δουλέψει κάποια κομμάτια που εφαρμόζονται στις προπονήσεις. Κατά διαστήματα έδειξε καλά στοιχεία, ωστόσο στην επανάληψη οι «φιλοξενούμενοι» πιο αποτελεσματικοί στην τελική πάσα κατάφεραν να προκαλέσουν ρήγματα στην άμυνα των «Αρκάδων» φτάνοντας προς τα αντίπαλα δίχτυα.Παρά την ήττα ο τεχνικός της ΑΕΚ Τριπολης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την προσπάθεια των παιδιών, αναγνωρίζοντας ότι η ομάδα χρειάζεται αρκετή δουλειά. Τέλος ανησυχία προκάλεσε ο τραυματισμός του Κολιόπουλου από ένα μαρκάρισμα αντιπάλου, αλλά ευτυχώς στη συνέχεια αποδείχθηκε ότι δεν ήταν κάτι ανησυχητικό.

ΦΩΤΟ: ALEX*F SPORTS IMAGES.

ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Δημήτρης Μεϊδάνης): Καπατσώρης, Πετρόπουλος Ρ., Κατής, Καϊάφας, Καψής, Αρδάμης, Κολιόπουλος, Σελεμίδης, Ανδριανός, Μάγγος, Τσαλγιτζόπουλος Γρ. ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ: Κιντής, Λαφογιάννης, Τσαλγιτζόπουλος Αθ., Κώνστας, Παπαδήμος, Μπαλαζής, Μεϊδάνης, Μπίσσιας, Δουγένης.

ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ (Άρης Σαβούρδος): Καπάλας, Κουπιάς, Μίλης, Τσιούλος, Ταμπούρης, Χαρμπαλής, Μουζακιώτης, Μπλάτσος, Βαρβουλέτος, Γιάννος, Τσιώρος. ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ: Κουτρουμπής, Διαμαντής, Τσιούλος, Καρκαλάτος, Σκέπια, Λυμπέρης.