Το φύλλο αγώνα «καίει» την Καλαμάτα ’80! (vid)

Δευτέρα, 16 Μαΐου 2016 14:51

Ρεπορτάζ: Φώτης Αλεξόπουλος

Σε ένα κατά γενική ομολογία συναρπαστικό ματς από τις δύο καλύτερες αναμφίβολα φετινές ομάδες της Α’ κατηγορίας ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, δυστυχώς η «πικρή γεύση» που μένει στο τέλος δεν είναι άλλη από τα επεισόδια και την απαράδεκτη συμπεριφορά μερίδας οπαδών της «φιλοξενούμενης» ομάδας με ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο και απειλές προς παίκτες της ομάδας του Συλλόγου Δρομέων. Επεισόδια που είχαν σαν αποτέλεσμα τη διακοπή του αγώνα για περίπου 45 λεπτά και την επανέναρξη του αφού πρώτα εκκενώθηκε από την αστυνομία η κερκίδα στην οποία βρίσκονταν οι ένθερμοι οπαδοί του ΣΚ Καλαμάτας.Μετά το τέλος του παιχνιδιού, το Φύλλο Αγώνος έκλεισε από τον Α’ διαιτητή της αναμέτρησης κ. Κυριακόπουλο, περιλαμβάνοντας αρκετές παρατηρήσεις για τα όσα εκτυλίχθηκαν στο φινάλε της αναμέτρησης από τη συμπεριφορά των οπαδών της «φιλοξενούμενης» ομάδας. Αναλυτικότερα λοιπόν οι παρατηρήσεις του διαιτητή αναφέρουν τα εξής:

«2:02” ΠΡΙΝ ΛΗΞΕΙ ΤΟ 4ο ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ Β’ ΟΜΑΔΑΣ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΣΥΛ. ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ) ΠΕΤΑΞΑΝ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΜΕ ΝΕΡΟ ΕΝΤΟΣ ΑΓΩΝ. ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ Β’ ΟΜΑΔΑΣ. 1:38” ΠΡΙΝ ΛΗΞΕΙ ΤΟ 4ο ΔΕΚΑΛ. ΔΙΕΚΟΠΗ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΙΟΤΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ Β’ ΟΜΑΔΑΣ ΕΧΥΣΑΝ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ. 38” ΠΡΙΝ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΙΕΚΟΨΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 60′, ΔΙΟΤΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ Β’ ΟΜΑΔΑΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΕΡΜΑΤΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΟΥΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ. ΚΑΛΕΣΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΚΚΕΝΩΣΩ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΩΝ, ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

– ΣΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΕΝΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΚΕΡΚΙΔΑΣ, ΖΗΤΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΑΒΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΡΓΟΝΤΩΝ ΤΗΑ Β’ ΟΜΑΔΑΣ.

– ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ

Α’ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ»

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από τις παρατηρήσεις του διαιτητή στο Φύλλο Αγώνος, αλλά και της συμπληρωματικής έκθεσης των διαιτητών, στο κλειστό γυμναστήριο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Τρίπολης βρέθηκαν και αρκετά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ με επικεφαλής τον Πρόεδρος της Ένωσης κ. Ιωάννη Κουτραφούρη.

Κατά συνέπεια, η Ένωση έχει ίδια άποψη απ’ όσα εκτυλίχθηκαν στη διάρκεια της αναμέτρησης από τους οπαδούς των φιλοξενούμενων και την ένταση στο παρκέ, αφού όλα εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια τους.

Δείτε βίντεο από τη σύρραξη και τα επεισόδια στο παρκέ: