Φόρος τιμής σ’ έναν από τους πρωτεργάτες στην ίδρυση της Ένωσης Δημοτικών ΜΜΕ Ελλάδος

Τρίτη, 30 Ιουλίου 2019 19:18

Το Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης αποτίει φόρο τιμής σε έναν από τους πρωτεργάτες στην ίδρυση της Ένωσης Δημοτικών ΜΜΕ Ελλάδος, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της  Επιχείρησης.

Ειδικότερα:Στην Τρίπολη σήμερα την 30η Ιουλίου 2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 09:30, στα γραφεία της ΔΕΠΕ Τρίπολης, στο δημοτικό κτήριο της Αποστολοπούλου & Ανωνύμου, επί της πλατείας Νέας Δημοτικής Αγοράς, συνήλθε σε έκτακτη και κατ’ επείγουσα συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Δ.Ε.Π.Ε. ύστερα από την αριθμ. 785/29.7.2019 πρόσκληση του προέδρου αυτής, με αφορμή την αναγγελία θανάτου, του Δημήτρη Κεϊμπίνου, πρωτεργάτη στην ίδρυση της Ένωσης Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ Ελλάδος, ως εκπροσώπου του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ηρακλείου Αττικής «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 94», του οποίου υπήρξε ως το τέλος της ζωής του αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Δημοτικός Σύμβουλος Ηρακλείου Αττικής και καλός φίλος του Δημοτικού Ραδιοφώνου Τρίπολης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, λαμβάνοντας υπόψη, τα προεκτεθέντα, και μετά από διαλογική συζήτηση αποφασίζει ΟΜΟΦΩΝΑ κι εκδίδει το ακόλουθο ψήφισμα, για τον θάνατο του Δημήτρη Κεϊμπίνου:

ΨΗΦΙΣΜΑ

 Α) Σήμερα, θρηνούμε την απώλεια ενός αγαπημένου φίλου του Δημοτικού Ραδιοφώνου Τρίπολης, αυτοδιοικητικού με εγνωσμένο κύρος που δεν βρίσκεται πια μαζί μας, βυθίζοντας όλους, την οικογένειά του, συγγενείς και φίλους, στη θλίψη. Σήμερα, όλοι εμείς, αποχαιρετούμε τον αγαπημένο μας Δημήτρη, τον αυτοδιοικητικό και πρωτεργάτη στην ίδρυση της Ένωσης Δημοτικών ΜΜΕ Ελλάδος, που ξεκίνησε το μεγάλο, δίχως γυρισμό, ταξίδι του…

Ο Δημήτρης Κεϊμπίνος, έφυγε τόσο γρήγορα και αναπάντεχα από κοντά μας, αφήνοντας ένα δυσαναπλήρωτο κενό. Επιτυχημένος επιχειρηματίας, Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, αντιπρόεδρος του Δημοτικού Ραδιοσταθμού «Επικοινωνία 94Fm» και συνιδρυτής της Ένωσης Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ Ελλάδος (ΕΔΗΡΤΜΜΕΕ), παρών σε όλες τις συνεδριάσεις της Ένωσης, ακόμα και την περίοδο που έδινε την μεγάλη προσωπική του μάχη ήταν εκεί, στο 3ο συνέδριο της Ένωσης. Άψογος σε όλα, καλός συνεργάτης, συνεπής αυτοδιοικητικός, μα πάνω απ’ όλα μαχητής της ζωής.

Σ’ αυτή τη μάχη όμως, την πιο δύσκολη της ζωής του, ήταν της μοίρας του γραφτό να μην βγει νικητής. Πάλεψε γενναία με το «θηρίο» μέχρι την τελευταία στιγμή, αλλά λύγισε όπως κάθε άνθρωπος… Αυτόν τον ξεχωριστό άνθρωπο τιμούμε.

Το Διοικητικό Συμβούλιο μεταφέροντας και τα αισθήματα των εργαζομένων του ραδιοσταθμού της ΔΕΠΕ Τρίπολης εκφράζει τα βαθύτατα και ειλικρινή συλλυπητήρια του στους οικείους του.

Καταθέτει στεφάνι στην σορό του εκ μέρους του Δημοτικού Ραδιοφώνου Τρίπολης.

Το ψήφισμα αυτό να σταλεί στους οικείους του εκλιπόντος και να αναρτηθεί στην επίσημη ειδησεογραφική ιστοσελίδα της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης.

Β) Αναθέτει και εξουσιοδοτεί τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΠΕ να εκτελέσει την παρούσα απόφαση.

Η απόφαση αυτή έλαβε αύξοντα αριθμό 49/2019

Ο Πρόεδρος                                                                                               Τα Μέλη

Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος                                                            Δημήτριος Λουκάς

Δημήτριος Κοσκινάς

Αικατ. Αλεξοπούλου

Νικόλαος Γαργαλιώνης