Φρικτός θάνατος ηλικιωμένης από ληστές στους Αγίους Θεοδώρους – Την παρέσυραν και την σκότωσαν(Vid)

Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου 2019 18:15

Νεκρή, μετά από απόπειρα ληστείας μέσα στην πόλη των Aγίων Θεοδώρων,βρέθηκε ηλικιωμένη γυναίκα 80 ετών.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, τα ξημερώματα οι αδίστακτοι ληστές την προσέγγισαν και με τη χρήση βίας προσπάθησαν να της αποσπάσουντο κόσμημα που φορούσε.
Η ηλικιωμένη αντιστάθηκε σθεναρά ωστόσο οι δράστες την έσυραν για κάποια μέτρα.Την σκότωσαν για μία αλυσίδα -Σοκάρει το ρεπορταζ με τα νέα στοιχεία.

Σοκ έχει προκαλέσει όχι μόνο στην τοπική κοινωνία των Αγίων Θεοδώρων,αλλά και στο πανελλήνιο ο τρόπος που βρήκε τραγικό θάνατο μια ηλικιωμένη γυναίκας που αφού έπεσε θύμα ληστείας από Ρομά,και στην συνέχεια τραυματίστηκε θανατηφόρα από το αυτοκίνητο των δραστών.

Συγκλονίζει η μαρτυρία του γιού της ο οποίος με τις πατερίτσες βγήκε μαζί με τον ηλικιωμένο πατέρα του να βοηθήσουντην αγαπημένη τους μητέρα για σύζυγο αλλά δεν πρόλαβαν.

Σύμφωνα με τον γιό οι δράστες ήταν ρομά προσέγγισαν την οικία και φώναζαν την κυρία του σπιτιού.
Η 80χρονη ανυποψίαστη βγήκε έξω και τότε αυτοί προσπάθησαν να της αρπάξουν την αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό. Επειδή αυτό δεν ήταν εφικτό αποχωρώντας από την οικία
την έσερναν μαζί τους για να κοπεί και αφού έβλεπαν ότι δεν μπορούσαν να την αποσπάσουν και με τον φόβο μήπως βγουν από την οικία για βοήθεια αφού η γυναίκα φώναζε τον γιό της και τον σύζυγό της την παράτησαν μισολιπόθυμη και τράπηκαν σε φυγή.

Όμως στην προσπάθεια τους να διαφύγουν έπεσαν σε αδιέξοδο με αποτέλεσμα – σύμφωνα πάντα με την μαρτυρία του γιου της – να επιστρέψουν από τον ίδιο δρόμο που ήταν η άτυχη γυναίκα.
Από την ταραχή τους πέρασαν από πάνω της και την τραυμάτισαν θανάσιμα βυθίζοντας στην θλίψη την οικογένεια, τους συγγενείς και τους κατοίκους της περιοχής.

Η Αστυνομία προσπαθεί να λύσει το κουβάρι με τον τρόπο που βρήκε τραγικό θάνατο η άτυχη γυναίκα.
Δύο είναι τα σενάρια που εξετάζει. Το πρώτο είναι οι κακοποιοί να έσυραν την γυναίκα μέχρι έξω και στην προσπάθεια να τους αναγκάσει να ακινητοποιήσουν το αυτοκίνητο τους αυτοί την πάτησαν και στην συνέχει διέφυγαν και το δεύτερο είναι σύμφωνα με δηλώσεις του γιού της, οι δράστες να την έσυραν μέχρι έξω για να της αποσπάσουν την αλυσίδα που φορούσε,
την παράτησαν μισολιπόθυμη στο δρόμο και φεύγοντας βρέθηκαν σε αδιέξοδο και κατά της επιστροφή τους για να διαφύγουν πέρασαν από πάνω της με αποτέλεσμα να την τραυματίσουν  θανάσιμα.

Η αστυνομία από το πρωί έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στην περιοχή και από αέρος με ελικόπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας, για τον εντοπισμό σε πρώτη φάση του αυτοκινήτου
και στην συνέχεια την σύλληψη των επικίνδυνων κακοποιών.

Πηγή:http://korinthosnews.gr