Γ. Δημητρόπουλος: “Συνεχίζουμε το έργο μας για την αναβάθμιση της ΒΙ.ΠΕ. Τρίπολης με συνέργειες και συνεργασίες”

Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020 12:38

Νέο συμβούλιο στο Σ.Ε.ΒΙ.ΠΕ.Τ και δυναμική επανεκκίνηση στη ΒΙ.ΠΕ Τρίπολης…

Με αφορμή την πρόσφατη συγκρότηση του νέου Δ.Σ. του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Τρίπολης ( Σ.Ε.ΒΙ.ΠΕ.Τ ) σε σώμα, ο επανεκλεγείς Πρόεδρος κ. Γιώργος Δημητρόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στο περιφερειακό τηλεοπτικό κανάλι Αρκαδική T.V. και ανακοίνωσε δημόσια τη σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου που είναι η εξής:Πρόεδρος: Γιώργος Δημητρόπουλος
Αντιπρόεδρος: Νίκος Τότσης
Γεν. Γραμματέας: Μίλτος Ψιρογιάννης
Ταμίας: Γιώργος Σακελλαράκος
Μέλη: – Δημήτρης Πετρόπουλος – Γιώργος Καραγιάννης – Γιάννης Παπαλάμπρος

Εκτός από την ανακοίνωση των ονομάτων που συνθέτουν το νέο προεδρείο του Σ.Ε.ΒΙ.ΠΕ.Τ ο κ. Γιώργος Δημητρόπουλος αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η ΒΙ.ΠΕ. Τρίπολης, στις προτεραιότητες της νέας Διοίκησης, στο σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην ανάπτυξη της Βιομηχανικής Περιοχής αλλά και στις μεγάλες επενδύσεις που φημολογούνται ότι θα γίνουν στη ΒΙ.ΠΕ. Τρίπολης.

Παράλληλα ο Πρόεδρος του Σ.Ε.ΒΙ.ΠΕ.Τ κ. Γιώργος Δημητρόπουλος, ο οποίος κατέχει και τη θέση του Αντιπροέδρου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, αναφέρθηκε και στην άψογη συνεργασία που ο Σύνδεσμος έχει τόσο με τις τοπικές αρχές ( Δήμος Τρίπολης, Περιφέρεια Πελοποννήοου κλπ ) όσο και με το Επιμελητήριο Αρκαδίας με το οποίο, όπως είπε, θα υπάρξουν σημαντικές συνέργειες στον τομέα της στήριξης και της ανάπτυξης της.

Δελτίο Τύπου