Γ.Οικονόμου στη ΔΡΤ: “Ποιος με λέει προδότη; Άνθρωποι που σήμερα είναι στο ΠΑΣΟΚ, αύριο στη ΝΔ και τώρα ψάχνουν στον ΣΥΡΙΖΑ;” (vid)

Πέμπτη, 8 Απριλίου 2021 20:58

“Ο λόγος που έφυγα από τον Τατούλη είναι καθαρά η Ντίνα Νικολάκου – Εγώ συνεργάστηκα με τον Πέτρο και ξαφνικά είδα μια Ντίνα Νικολάκου, να διοικεί και να θέλει, να περάσει το δικό της…”

Για τα νέα καθήκοντα – αυτά του εντεταλμένου συμβούλου – στην Περιφέρεια Πελοποννήσου μίλησε στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης ο περιφερειακός σύμβουλος κ.Γιώργος Οικονόμου, ενώ απάντησε και στην κριτική που δέχτηκε από την παράταξη Τατούλη, από την οποία και ανεξαρτητοποιήθηκε στις 20 Ιουλίου.Αρχικά μιλώντας για τα καθήκοντα που ανέλαβε, τόνισε μεταξύ άλλων: “Εγώ εδώ και πολύ καιρό ήμουν ανεξάρτητος και συνεχίζω, να είμαι δεν αλλάζει κάτι. Μου έγινε μια πρόταση από την Περιφέρεια, για να βοηθήσω – και αυτός είναι ο σκοπός μου, γι’ αυτό άλλωστε κατέβηκα στις εκλογές – την Πελοπόννησο, τον τόπο μου και την πόλη που ζω. Ήμουν 15 χρόνια στον Δήμο, είμαι ένας επιχειρηματίας που δουλεύω με όλη την Πελοπόννησο και όλη την Ελλάδα και σκοπός μου είναι να βοηθήσω τον τόπο μου. Έτσι κατέβηκα και αφού μου έγινε μια πρόταση τώρα με την απλή αναλογική και μπορώ να βοηθήσω να προχωρήσουν κάποια έργα πιο γρήγορα και με την δική μου βοήθεια αποφάσισα να συνεργαστώ, για να τρέξουν το έργο του Διοικητηρίου στην Κόρινθο, καθώς και το έργο του Αστεροσκοπείου στο Κρυονέρι. Για ότι άλλο μπορώ, να βοηθήσω στην Περιφέρεια, είμαι διαθέσιμος”.

Απαντώντας στο γιατί αποφάσισε να ανεξαρτητοποιηθεί από την παράταξη Τατούλη και σχολιάζοντας τα όσα ακούστηκαν περί αποστασίας και προδοσίας, δήλωσε: “Όταν μιλάνε για προδότη, ποιος το λέει αυτό; Άνθρωποι που σήμερα είναι στο ΠΑΣΟΚ, αύριο στη ΝΔ και τώρα ψάχνουν στον ΣΥΡΙΖΑ; Εγώ δεν πρόδωσα κανέναν! Εγώ συνεργάστηκα με τον Πέτρο Τατούλη και ξαφνικά είδα μια Ντίνα Νικολάκου να διοικεί και να θέλει να περάσει το δικό της. Πρώτον ο λόγος που έφυγα ήταν καθαρά, γιατί διαφώνησα με την Ντίνα Νικολάκου και δεν μου αρέσει καθόλου η παρουσίαση της στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Δεν έχω κάτι με τον Πέτρο Τατούλη, ούτε με τον συνδυασμό του. Δεύτερον είμαι ένας άνθρωπος νέος και αρκετά έξυπνος θεωρώ και επειδή κάποιοι αποφάσισαν την απλή αναλογική, δεν μπορώ εγώ να φέρω πίσω την κοινωνία της Πελοποννήσου. Η παράταξη του κ.Τατούλη διαφώνησε ακόμα και για τα σκουπίδια για παράδειγμα που πάλευε οχτώ χρόνια. Διαφώνησε και για το 2021 να μην το περάσουμε, να μην κάνει τίποτα ο Περιφερειάρχης και να ξεφτιλιστεί. Εμένα αυτά δεν μου αρέσουν και το πρόβλημα μου είναι, πως λέω πάντα την αλήθεια. Δεν με ενδιαφέρει η θέση ούτε του Αντιπεριφερειάρχη, ούτε στον Δήμο, που ήμουν 15 χρόνια. Εχω και γραφείο δικό μου και δουλειά δικιά μου και μια χαρά είμαι”

“Έχετε δει περιφερειακά συμβούλια; Έχετε δει να μιλάει ο Πέτρος Τατούλης;” αναρωτήθηκε στην συνέχεια, τονίζοντας, πως ο ίδιος είχε επιλέξει, να συμπορευθεί με τον Πέτρο Τατούλη,  βοηθώντας τον με αίμα και παρά το γεγονός, πως δέχτηκε πόλεμο από τους συνυποψήφιους του – όπως χαρακτηριστικά δήλωσε – και ξαφνικά είδε την κα.Νικολάκου, να του λέει, τι να κάνει. “Ο λόγος που έφυγα από τον Πέτρο Τατούλη είναι καθαρά η Ντίνα Νικολάκου. Ο Πέτρος Τατούλης για εμένα είναι ένας μεγάλος πολιτικός, τον αγαπώ, είναι φίλος μου και δεν έχω διαφωνήσει ποτέ μαζί του και ούτε θα διαφωνήσω”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ.Οικονόμου.

Τέλος έστειλε το δικό του μήνυμα για την πορεία του στον χώρο της Αυτοδιοίκησης, επαναλαμβάνοντας την θέση του, πως όλοι – απ’ όποια μεριά και να είναι – πρέπει να βοηθούν με μόνο γνώμονα το καλό της Πελοποννήσου.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη: