Γ.Καμπύλης: “Εκείνο που προέχει είναι να γίνουν συντηρήσεις στον υφιστάμενο δρόμο Άστρους-Λεωνιδίου” (ήχος)

Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2020 17:02

Στο Δημήτρη Μανιατάκο, στην πρωινή εκπομπή της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης 91,5, μίλησε ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης, σχετικά με τη συνάντηση που έγινε για τα έργα που πρέπει να δρομολογηθούν στο δρόμο Άστρους-Λεωνιδίου και οι ενέργειες που πρέπει να προχωρήσουν για να αρθεί η επικινδυνότητα του δρόμου και να γίνει μεγαλύτερη η ασφάλειά του, αφού οι παραβάσεις αφορούν στον κώδικα οδικής κυκλοφορίας με αποτέλεσμα να σημειώνονται τροχαία ατυχήματα, πολλά εξ αυτών θανατηφόρα.

Ο κ.Καμπύλης μίλησε αναλυτικά για τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν και εκεί που εστιάζουν είναι οι άμεσες ενέργειες και όχι οι μακροπρόθεσμες.Εκείνο που προτείνει ο δήμος είναι να γίνουν άμεσα συντηρήσεις στον υφιστάμενο δρόμο.

Η μακροπρόθεσμη προοπτική είναι ένας νέος περιφερειακός.

Ο κ.Καμπύλης επεσήμανε πως δεν υπάρχει κάποια χωροθέτηση για τη νέα περιφερειακή οδός, αλλά το πλεονέκτημά της είναι πως θα προβλεφθεί εξαρχής σωστά η κατασκευή του και θα έχει τις προδιαγραφές που απαιτούνται.

Θα πρέπει όμως και οι οδηγοί να σέβονται τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας, συμπλήρωσε ο κ.Καμπύλης, γιατί όσα έργα και να γίνουν αν δεν τηρούνται οι κανόνες πάντα θα υπάρχουν ατυχήματα.

Ακούστε αναλυτικά τις δηλώσεις του κ.Καμπύλη στη δημοτική ραδιοφωνία Τρίπολης.