Γ.Λαγός στη ΔΡΤ: “Ο Σμυρνιώτης δεν είναι ο Δήμαρχος των έργων – Ο Παυλής πρέπει να απολογηθεί” (video)

Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019 12:46

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης φιλοξενήθηκε το πρωί της Τρίτης (19/03) ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος (με την παράταξη του Κώστα Τζιούμη) κ.Γιώργος Λαγός.

Αρχικά ο κ.Λαγός απάντησε στο τι ήταν αυτό που τον ώθησε στο να ασχοληθεί ξανά με την πολιτική, δηλώνοντας μεταξύ άλλων: «Υπάρχει απόλυτη ταύτιση απόψεων με τον Κώστα Τζιούμη. Επιπλέον αγαπάω πολύ την πολύ μου και θέλω να προσφέρω. Ο κ.Τζιούμης δεν έχει δοκιμαστεί. Οι άλλοι έχουν κριθεί».Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ΚΕΔΗΤ, τονίζοντας: «Για εμάς η ΚΕΔΗΤ είναι το μεγάλο σκάνδαλο. Εμείς αν εκλεγούμε θα την καθαρίσουμε, για να λειτουργήσει και πάλι».

Επιπλέον ο κ.Λαγός αναφέρθηκε στα αδέσποτα λέγοντας πως θα πρέπει να εξεταστεί σε επικοινωνία με τους άλλους Δήμους η πιθανότητα δημιουργίας ενός κοινού χώρου, ενώ όπως τόνισε ο φιλοζωικός σύλλογος θα κληθεί να συνεργαστεί με το Δήμο και να αναλάβει τις ευθύνες του.

Παράλληλα άσκησε κριτική στην πρώην και τη νυν Δημοτική Αρχή, δηλώνοντας: «Ο Γιάννης Σμυρνιώτης δεν είναι ο Δήμαρχος των έργων. Βρήκε έτοιμα έργα και τα συνέχισε, κάτι που βέβαια είναι προς τιμήν του. Από την άλλη ο νυν Δήμαρχος Τρίπολης πρέπει να απολογηθεί για τα όσα δεν έκανε».

Τέλος για το θέμα των απορριμμάτων δήλωσε: «Πιστεύουμε πως το πρόβλημα θα λυθεί σε επίπεδο Περιφέρειας. Εμείς αν δεν λυθεί θα πρέπει να βρούμε έναν άλλο ουδέτερο χώρο να τα πάμε».

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη: