Γ. Λαγός: “Το αδέσποτο σκυλί της 28ης Οκτωβρίου το πιάσαμε” – Η κόντρα με τον Γ. Καρώνη

Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020 17:47

Στο πλαίσιο της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, Γιώργος Λαγός μίλησε για τις εξελίξεις με τα αδέσποτα, ανακοινώνοντας ότι τελικά πιάστηκε το αδέσποτο σκυλί που κυκλοφορούσε στην οδό «28η Οκτωβρίου».

Ο κ. Λαγός είπε αρχικά προς τον κ. Καρώνη ότι «πρέπει να γνωρίζετε ότι τη διαχείριση των αδέσποτών κάνει η 5μελής επιτροπή. Το σκυλί το πιάσαμε.Είπατε για λυσσά, δημιουργήσατε ένα κλίμα φόβου στην πόλη κι αυτό οφείλετε σε σας.

Η 5μελής Επιτροπή, μετά από καταγγελίες, αποφασίζει να μαζευτεί ένα σκυλί. Στις 14 Νοεμβρίου 2019 υπάρχει απόφαση που προβλέπει ότι υπάρχει πρόβλημα για αδέσποτο θηλυκό σκύλο στην 28 η Οκτωβρίου που παρουσιάζει έντονη επιθετικότητα. Τότε αποφασίστηκε να κάνει την περισυλλογή ο φιλοζωικός, διότι εσείς δεν ψηφίσετε. Εσείς βγήκατε μετά από 5 μήνες, να πείτε ότι υπάρχει επικίνδυνο σκυλί.

Το σκυλί μαζεύτηκε με παγίδα που ήρθε από τη Γερμανία. Δεν θα γίνει ευθανασία στο σκυλί. Θα γίνουν εξετάσεις. Είναι ένα πανέξυπνο σκυλί. Είχα την πρόταση να το φέρω εδώ να σας δει!

Έχουν ζητήσει 100 άτομα να το υιοθετήσουν διότι φοβούνται να μην γίνει ευθανασία. Το σκυλί θα μεταφερθεί στο χώρο της ΜΚΟ της κυρίας Λάτση, στην Αθήνα.

Εσεις επί 5 χρόνια προσπαθούσατε να μαζέψετε το σκυλί ρίχνοντας του φακές, αλλά δεν το καταφέρατε.

Αυτό το στημένο μικροπολιτικό παιχνίδι παίζει ο κ. Καρώνης».

Στη συνέχεια, ο κ. Καρώνης είπε ότι «ο κ. Λαγός δεν ξέρει τι λέει. Σας ζήτησα πέντε πράγματα, να πιαστεί το σκυλί, σε ποιον κτηνίατρο θα το πάτε, σε ποιο χώρο θα φιλοξενηθεί,  να ενημερωθεί η κτηνιατρική και η 5μελής. Είμαι πολύ ενήμερος για αυτό το θέμα. Έγιναν τρία γεγονότα με επιθέσεις σε παιδιά.»

Ο Γιώργος Λαγός είπε ότι «εφόσον δεν μου ζητάτε συγνώμη, κάνω δήλωση ότι είστε ψυχικά ανισόρροπος».