Γ. Πατούλης από Λαγκάδια: “Η διατήρηση της υγείας των πολιτών πρέπει να γίνει από τον εγγύτερο βαθμό, αυτόν της Τοπικής Αυτοδιοίκησης” (vid)

Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2021 22:26

Αυτήν η προσπάθεια που πρεσβεύουμε και αφορά στην διατήρηση της υγείας του κάθε πολίτη και όχι στην θεραπεία της ασθένειας, θα πρέπει να γίνει από τον εγγύτερο σε αυτόν βαθμό, αυτόν της Τοπικής Αυτοδιοίκησης α’ και β’ βαθμού.

Αυτό ανέφερε ο Περιφερειάρχης Αττικής και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης, κατά την διάρκεια δηλώσεών του, από τα Λαγκάδια, όπου βρέθηκε στο πλαίσιο του διήμερου 17ου Πανελλήνιου Συνεδρίου του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών πόλεων, του οποίου και είναι Πρόεδρος.Ο κ. Πατούλης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο θέμα του εμβολιασμού και σημείωσε πως η επιστήμη έδωσε μέσω του εμβολίου την απάντηση στον κορωνοϊό, με τον οποίο όμως δεν έχουμε τελειώσει, αφού ο Χειμώνας προβλέπεται δύσκολος, μιας και οι ανεμβολίαστοι θα κολλήσου και θα νοσήσουν με αποτέλεσμα να πιεστεί ακόμα περισσότερο στο Σύστημα Υγείας.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής μίλησε και για την κλιματική αλλαγή, λέγοντας πως πρόκειται για κλιματική κρίση και θα πρέπει να ληφθούν μέτρα ώστε να προστατευτούν οι πόλεις από τα φαινόμενα που θα προκληθούν στην πορεία.

Δείτε στο βίντεο αναλυτικά τις δηλώσεις του κ. Πατούλη.