Γ.Πραχαλιάς στη ΔΡΤ: “Οι Αρκάδες έχουν πολιτικό αισθητήριο – Ποντάρω στο έργο και την προσωπικότητα μου” (vid)

Πέμπτη, 13 Ιούνιος 2019 15:55

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης φιλοξενήθηκε το πρωί της Πέμπτης (13/06) ο υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας με το ΚΙΝΑΛ Γιώργος Πραχαλιάς.

Αρχικά ο κ.Πραχαλιάς αναφέρθηκε στο γιατί επέλεξε να ασχοληθεί με την κεντρική πολιτική σκηνή. “Με ενδιέφερε η εμπλοκή μου με τα Δημοτικά στην Αθήνα. Η σύλληψη των δυο συναδέλφων μου στον Έβρο με έκανε όμως να στραφώ στην κεντρική πολιτική σκηνή. Η κατάντια της χώρας και των ενόπλων δυνάμεων με ώθησαν στην απόφαση αυτή”, ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ στο γιατί διάλεξε το ΚΙΝΑΛ, τόνισε: “Υπάρχει μια οικογενειακή παράδοση από τον πατέρα μου, αλλά καταλυτικό ρόλο στον δρόμο που επέλεξα έπαιξε και ο δάσκαλος που είχα στα μαθητικά μου χρόνια”.

Στη συνέχεια απάντησε στο γιατί επέλεξε την Αρκαδία, για να είναι υποψήφιος βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ, τονίζοντας μεταξύ άλλων: “Οι Αρκάδες έχουν πολιτικό αισθητήριο. Εγώ δεν έχω μηχανισμούς και χρήματα. Ποντάρω  στο έργο και την προσωπικότητα μου. Μόνο οι Αρκάδες θα μπορούσαν να το αναγνωρίσουν αυτό”, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες που πρέπει να ληφθούν και τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν άμεσα, προκειμένου να βγει από το τέλμα η Αρκαδία και να γίνει δυνατός “παίκτης”.

Αναφορικά με το εάν ο ίδιος εκτιμά, πως μπορεί να υπάρξει θερμό επεισόδιο ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία, δήλωσε: “Ο κίνδυνος είναι αυξημένος. Πρέπει να βλέπουμε την πραγματικότητα και να μην την κρύβουμε κάτω από το χαλί. Η Μεσόγειος μυρίζει μπαρούτι”.

Δείτε την συνέντευξη: