Γ.Σμυρνιώτης: “Διαφωνώ με τη διαχείριση των απορριμμάτων στο Μεγαβούνι” (ήχος)

Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2020 11:28

Για το πρώτο “δια ζώσης” Δημοτικό Συμβούλιο που διεξήχθη την Τρίτη 30 Ιουνίου στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης μίλησε ο επικεφαλής της παράταξης “Νέα Τρίπολη” Γιάννης Σμυρνιώτης, μίλησε στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5.

Ο κ. Σμυρνιώτης σημείωσε πως εκείνο που προέχει είναι να γίνουν κάποια έργα στην πόλη και στο σύνολο του Δήμου και ανέφερε χαρακτηριστικά πως ο δρόμος της Δαρειώτου θα μπορούσε να είχε τελειώσει το διάστημα της καραντίνας.Ο επικεφαλής της παράταξης “Νέα Τρίπολη” τόνισε πως θα πρέπει να τελειώσει το θέμα του “Άγιου Βλάση” με τα σκουπίδια και εξέφρασε την αντίρρησή του για το Μεγαβούνι και την εκεί διαχείριση των απορριμμάτων. Ο κ. Σμυρνιώτης σημείωσε πως θα έπρεπε το θέμα να έρθει στο Δημοτικό Συμβούλιο για την έκτακτη ανάγκη και το αίτημα δεν ξέρει κανείς τι ήταν ακριβώς. Η Δημοκρατία επιβάλλει το θέμα να είχε έρθει στο ΔΣ πριν κηρυχθεί η πόλη σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Κομβική, χαρακτήρισε την σημερινή μέρα ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του ΔΣ, τη σημερινή μέρα, αφού στο Ναύπλιο εκδικάζεται η υπόθεση των απαλλοτριώσεων για το ΣΔΙΤ, μία απόφαση που θα δώσει τέλος στο θέμα και θα ξεκινήσει η ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων.

Ακούστε αναλυτικά τις δηλώσεις του κ.Σμυρνιώτη στο ηχητικό απόσπασμα που ακολουθεί.