Γ. Σμυρνιώτης στη ΔΡΤ: “Δεν υπάρχει καμία συμφωνία με τις παρατάξεις της μειοψηφίας” (ήχος)

Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2019 11:08

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης φιλοξενήθηκε το πρωί της Τετάρτης ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Τρίπολη» κ.Γιάννης Σμυρνιώτης, ο οποίος σχολίασε τα όσα συζητήθηκαν την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης της Τρίτης (24/09).

«Πέρα από κάποιες διαφωνίες που είχαμε, όλα κύλησαν ομαλά», ανέφερε, ενώ μίλησε και για το θέμα των διαβάσεων για πεζούς, τονίζοντας: «Υπάρχουν σημεία, όπου δεν υπήρχαν διαβάσεις και μπήκαν αυθαίρετα. Αν περάσει κάποιος και χτυπήσει τι θα γίνει; Ωραία η πρεμούρα να καλλωπίσουμε την πόλη αλλά εκεί που πρέπει”.Επιπλέον αναφέρθηκε στο θέμα των δικηγόρων και της αμοιβής τους. «Υπόθεση με υπόθεση έχει διαφορά. Δεν είναι λογικό να βάλουμε ένα πλαφόν. Δεν τα βάζουμε όλα στο ίδιο καλούπι. Ο κάθε δικηγόρο έχει κάποια εξειδίκευση και δεν γίνεται να φτιάξουμε μια λίστα και να πηγαίνουν με την σειρά», υπογράμμισε μεταξύ άλλων.

Για τα όσα ακούστηκαν περί συμμαχιών μεταξύ των παρατάξεων της μειοψηφίας τόνισε πως δεν υπάρχει καμία συνεργασία. «Συνεργασία μπορεί να υπάρχει, μόνο κατά περίπτωση. Όταν υπάρχουν τρεις παρατάξεις που εκπροσωπούν μεγάλο ποσοστό πολιτών είναι λογικό να υπάρχει μια συναίνεση για να προταθούν κάποιοι άνθρωποι, όπως έγινε στα συγκεκριμένα θέματα”, δήλωσε, ενώ συμπλήρωσε: “Έγινε μια επαφή με τον κ.Τζιούμη αλλά σταμάτησε πρόωρα”.

Τέλος δήλωσε: “Θεωρώ απαράδεκτο να μην υπάρχουν δυο Αντιδήμαρχοι”.

Ακούστε την συνέντευξη: