Γ.Σμυρνιώτης στη ΔΡΤ: “Περισσεύει η επικοινωνία – Η Τρίπολη υποχωρεί σε πολλούς τομείς” (ήχος)

Πέμπτη, 2 Σεπτεμβρίου 2021 10:38

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και τον δημοσιογράφο Μηνά Αρτόπουλο μίλησε το πρωί της Πέμπτης ο πρώην Δήμαρχος Τρίπολης και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ.Γιάννης Σμυρνιώτης.

Αρχικά ο κ.Σμυρνιώτης αναφέρθηκε στην είδηση του θανάτου του Μίκη Θεοδωράκη – που έγινε γνωστή πριν από λίγα λεπτά – αναφέροντας χαρακτηριστικά, πως είναι μια τεράστια απώλεια για την χώρα μας και όχι μόνο.Στην συνέχεια μιλώντας για τα όσα συζητήθηκαν στην χτεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο θέμα που συζητήθηκε για την μονάδα ζωοτροφών στο Αθήναιο. “Να μην κάνουμε πράγματα απλώς για τις εντυπώσεις, γιατί είναι λίγο της μόδας αυτό. Ρώτησα τον κ.Τζιούμη αν η προσφυγή που κάναμε έχει κάποια βάση να στηρίζεται και δεν γίνεται μόνο για να γίνει. Ότι κάνουμε πρέπει να είναι απολύτως τεκμηριωμένο για να έχει αποτέλεσμα”, δήλωσε.

Για την ένταξη του Δήμου Τρίπολης στο σχέδιο δίκαιης μετάβασης στην μεταλιγνιτική εποχή, ανέφερε μεταξύ άλλων: “Περιμένουμε να δούμε ακριβώς ποια θα είναι τα κίνητρα και ποιο το όφελος της ένταξης αυτής, ενώ πρόσθεσε, πως θα έπρεπε να έχει σχεδιαστεί προσεκτικά η επόμενη μέρα μετα το κλείσιμο των μονάδων.

“Πρέπει να γίνουν κάποια πράγματα, γιατί περισσεύει η επικοινωνία. Η Τρίπολη υποχωρεί σε πολλούς τομείς”, δήλωσε ακόμα ο κ.Σμυρνιώτης, ενώ συμπλήρωσε: “Να μην μένουμε μόνο στο περιτύλιγμα. Τωρα προέχει να έχουμε μια καλή παρουσία και προβολή του Δήμου, με την ευκαιρία της Άλωσης. Πρέπει να αναδείξουμε την πόλη και την περιοχή”.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη: