Γενική Συνέλευση “Ανθέων της Πέτρας” με τροποποιήσεις καταστατικού

Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου 2018 16:57

Σημαντικές αποφάσεις καλείται να πάρει η Γενική Συνέλευση των Ανθέων της Πέτρας το ερχόμενο Σάββατο 15 Δεκεμβρίου, ώρα 6.00 μμ στην αίθουσα της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας.

Πλησιάζει η μέρα που τα Άνθη της Πέτρας όχι μόνο θα κάνουν απολογισμό του έργου τους, αλλά θα πάρουν και σημαντικές αποφάσεις για τις αναγκαίες τροποποιήσεις του Καταστατικού τους ώστε να είναι έτοιμα να διαχειριστούν και να εργαστούν αποτελεσματικά για την υλοποίηση των μεγάλων στόχων τους.Το ερχόμενο Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στις 6.00μμ στην αίθουσα της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (Τζωρτζ 9, Πλ. Κάνιγγος, Αθήνα) τα μέλη των Ανθέων συμμετέχουν στην ύψιστη δημοκρατική διαδικασία της Κίνησής μας για να συμβάλλουν και με αυτό τον τρόπο στο σχεδιασμό και στη χάραξη των μελλοντικών βημάτων μας σχετικά με τη λειτουργία Σχολής μαθητείας της τέχνης της πέτρας και την ίδρυση του Κέντρου Παραδοσιακής Αρχιτεκτονικής και Πέτρας.

Με τη συμμετοχή τους ενισχύουν τις δράση και τις πρωτοβουλίες μας, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα τις αξίες όχι μόνο του πολιτισμού της πέτρας, αλλά μιας γενικότερης πολιτισμικής παρέμβασης με πρωταγωνιστές τους πολίτες.