Γενική Συνέλευση και εκλογές στην ΕΛΜΕ Αρκαδίας με μικρή συμμετοχή (vid,ph)

Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019 16:44

Με μικρή συμμετοχή εκπαιδευτικών, τουλάχιστον στη Γενική Συνέλευση, πραγματοποιούνται σήμερα, Τετάρτη 16 Οκτωβρίου, στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο, οι εκλογές στην ΕΛΜΕ Αρκαδίας, για νέο ΔΣ και για αντιπροσώπους στο Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ.

Στις εκλογές συμμετέχουν τέσσερις παρατάξεις. Η ΔΑΚΕ, η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών, η Εναλλακτική Αριστερή Κίνηση Καθηγητών και οι Αδέσμευτοι.Η κάθε παράταξη επιδιώκει να αυξήσει τα ποσοστά της στο όργανο των εκπαιδευτικών Β/θμιας εκπαίδευσης ενώ προτείνουν τις δικές τους λύσεις για την επίλυση των προβλημάτων,τα οποία συνεχίζουν να υπάρχουν και να είναι διαχρονικά.

Μεταξύ αυτών το ωράριο των εκπαιδευτικών, τα κενά που υπάρχουν σε αρκετά περιφερειακά σχολεία και στην Αρκαδία, τα προβλήματα στις κτιριακές υποδομές, ενώ είναι κοινώς παραδεκτό πως ο εκπαιδευτικός δεν έχει το ρόλο που του αξίζει στην εκπαιδευτική διαδικασία αλλά και στην κοινωνία και έχει υποστεί μεγάλη απαξίωση.

Δείτε φωτογραφίες και δηλώσεις από τον Π.Ζαφειρόπουλο, Πρόεδρο της ΕΛΜΕ Αρκαδίας (ΔΑΚΕ), τον Α. Γιαννόπουλο , από την Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών και τον Η. Αγγελάκο από τους Αδέσμευτους. Να σημειώσουμε πως από την παράταξη Εναλλακτική Αριστερή Κίνηση δεν ήθελε κάποιος εκπρόσωπος να μιλήσει στα ΜΜΕ.

Gepostet von Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5 am Mittwoch, 16. Oktober 2019