Γενική Συνέλευση και εκλογές στην Ένωση Γονέων Μαθητών Δ. Τρίπολης

Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019 19:17
Παλιό Δημαρχείο Τρίπολης. Ο χώρος όπου θα διεξαχθούν οι εκλογές

Την Παρασκευή  15/11/2019  και ώρα  19:30  το βράδυ,  στην  πρώην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου  στο  παλιό Δημαρχείο Τρίπολης  επί της οδού Εθνικής Αντίστασης 43, θα πραγματοποιηθεί ετήσια Γενική Συνέλευση  και  Αρχαιρεσίες διεξαγωγής  Εκλογών για την ανάδειξη του Νέου Επταμελούς Διοικητικού Συμβουλίου της  Ένωσης Γονέων Μαθητών  του Δήμου Τρίπολης.

Παρακαλούνται όλοι οι Σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων  όλων των  Δημοτικών σχολείων,  των  Γυμνασίων  &  των  Λυκείων,  που εδρεύουν εντός των γεωγραφικών ορίων του ενιαίου Δήμου Τρίπολης (μαζί με όλες τις κοινότητες π.χ. Τεγέα, Λεβίδι,  κλπ.)  να  παρευρεθούν  στην Γενική Συνέλευση  με τους αντίστοιχους ορισμένους εκπροσώπους τους,  προκειμένου να συμμετάσχουν στις διαδικασίες και να ψηφίσουν για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ.Δήλωση Υποψηφιότητας για το Νέο Δ.Σ. θα γίνονται δεκτές έως την  Παρασκευή 15/11/2019  έως  τις 17:00 το απόγευμα στο email:  enosi.goneon.tripolis@gmail.com

Είναι απολύτως απαραίτητο να πραγματοποιηθούν η Γενική Συνέλευση και οι Εκλογές,  προκειμένου να οριστούν από το Νέο  Διοικητικό Συμβούλιο, τα Μέλη που θα στελεχώσουν τις Επιτροπές του Δήμου Τρίπολης.